Saláta áfonyával és sült kecskesajttal

2013. szeptember 25.
Könnyű, mégis ízletes fogással tehetjük élvezetesebbé a dolgos hétköznapokat. Következzen a sült kecskesajt saláta áfonyával, mégpedig Ízbolygó tálalásában.

Saláta áfonyával és sült kecskesajttal – vonalbarát ízorgia

Hozzávalók:

10 dkg salátalevél mix
20 dkg áfonya
Fél dl olaj
1-2 tk balzsamecet
10 dkg kecskesajt (keményebb vagy camembert jellegű)

Elkészítés:

Az áfonya felét az olajjal és a balzsamecettel leturmixoljuk. A kecskesajtot szeletekre vágjuk és száraz serpenyőben a szeletek mindkét oldalát megsütjük.

A salátaleveleket tálba öntjük, megszórjuk a maradék áfonyával, meglocsoljuk az öntettel és a sült kecskesajt szeletekkel tálaljuk.

Sok sikert, jó étvágyat hozzá, és amennyiben elkészítitek a receptet, reméljük egy kis kóstolót mi is kapunk belőle fotó formájában!