Kóstolj bele Ízbolygó új szakácskönyvébe!

2013. december 03.
Második könyvét jelenteti meg a Marie Claire oldalának egyik gasztrobloggere, Ízbolygó. A Konyhatündérképzőbe - virtuálisan - most egy kicsit mi is belekóstolunk.

Mit jelent az, hogy csipetnyi só? A főzés iránt érdeklődő, de konyhai terepen még kezdőnek számító emberek gyakori kérdése ez, hiszen honnan tudhatnánk elsajátítani a sütés-főzés alapjait, ha nem vagyunk jártasak az ilyesmiben?

Az Ízbolygó gasztroblog szerzője – Nagy Tünde – ezért is írta meg második szakácskönyvét, melyben olyan ételeket gyűjtött össze, amit még a legkezdőbb kuktajelöltek is pár lépésben elkészíthetnek. Nem csak a levesek, húsok, ízletes zöldséges- és egyéb egytálételek elkészítésének fortélyait ismerheti meg az olvasó, de a süteménysütés, piskótakészítés és az ismertebb tészták titkaira is fény derül, hiszen főzni egyszerűen jó, olyan élmény, amit kár kihagyni bárkinek is!

Az issuu-n bele is kukkanthattok, milyen receptek kerültek bele.