A legromantikusabb ágy

2014. február 18.
Egy orosz formatervezőnek hála, most már akár saját hálószobánkban is átélhetjük a csillagos ég alatt alvás megnyugtató élményét, anélkül, hogy egy hatalmas lyukat kéne vágnunk a mennyezetbe.

A Cosmos Bed (Kozmosz Ágy) névre hallgató futurisztikus bútordarab üveggyapotból készült, és alakját tekintve leginkább egy félbevágott tojáshoz, vagy kapszulához lehetne hasonlítani.

Az ágy íves belső oldala apró LED lámpákkal van kirakva, melyek az éjszakai égbolt illúzióját varázsolják fölénk alvás, vagy csak az ágyon való heverészés közben.

Romantika extrákkal

A legszebb az egészben, hogy tovább fokozhatjuk a természetben töltött éjszaka élményét, az ágy két, további beépített funkciójával: nyugtató hangokkal, és aromaterápiás illatokkal is. Ezen kívül állítható dőlésszögű matraccal és beépített ébresztőórával is felszerelték, a kényelem és praktikum jegyében.

A Cosmos Bed megálmodója, Natalia Rumyantseva még nem árulta el, hogy az ágy kereskedelmi forgalomba kerülhet-e, illetve, hogy amennyiben igen, milyen áron juthatunk majd hozzá a különleges bútordarabhoz.