Újra Vintage a Projekt Showroomban

2014. március 06. |

Mindig nagy örömmel fogadjuk a Projekt Showroom örökké változó pop-up boltjait, és egyedi kollekcióit. A legújabb bolt ezúttal a Blitz Galériában bukkan majd fel. Március 6. és 16. között a Showroom életében második alkalommal, az antik és vintage bútoroké és lakberendezési tárgyaké lesz a főszerep.

A Projekt Showroom márciusi felbukkanásával azoknak akarnak a szervezők örömet szerezni, akik a természet megújulását követve ilyenkor szeretnek új életet lehelni otthonukba, környezetükbe.
A bolt tervezésében és szervezésében Matisz Alíz enteriőr dizájner és stylist működött közre. A romantikustól a mobil életmódot követő városi nomádon át az indusztriálisig többféle stílusú bútordarab megjelenik majd, beleértve a kortárs falu és a falusi város berendezési tárgyait, sőt mindezek mellett idén még egy kortárs dizájn-outlet is helyet kap a boltban.

A Projekt #8 – Bútorraktár Újratölve pop-up boltot a Blitz Galériában, az 1055 Balassi Bálint utca 21-23. cím alatt keressétek. Három szinten, hatalmas területen, sok válogatott ritkasággal várják a látogatókat minden nap reggel 10-től este 20 óráig.

Ritkaságokra fel!

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Ezért igyál kávé helyett inkább arany tejet arany tej

Ezért igyál kávé helyett inkább arany tejet