Újra Vintage a Projekt Showroomban

2014. március 06.
Mindig nagy örömmel fogadjuk a Projekt Showroom örökké változó pop-up boltjait, és egyedi kollekcióit. A legújabb bolt ezúttal a Blitz Galériában bukkan majd fel. Március 6. és 16. között a Showroom életében második alkalommal, az antik és vintage bútoroké és lakberendezési tárgyaké lesz a főszerep.

A Projekt Showroom márciusi felbukkanásával azoknak akarnak a szervezők örömet szerezni, akik a természet megújulását követve ilyenkor szeretnek új életet lehelni otthonukba, környezetükbe.
A bolt tervezésében és szervezésében Matisz Alíz enteriőr dizájner és stylist működött közre. A romantikustól a mobil életmódot követő városi nomádon át az indusztriálisig többféle stílusú bútordarab megjelenik majd, beleértve a kortárs falu és a falusi város berendezési tárgyait, sőt mindezek mellett idén még egy kortárs dizájn-outlet is helyet kap a boltban.

A Projekt #8 – Bútorraktár Újratölve pop-up boltot a Blitz Galériában, az 1055 Balassi Bálint utca 21-23. cím alatt keressétek. Három szinten, hatalmas területen, sok válogatott ritkasággal várják a látogatókat minden nap reggel 10-től este 20 óráig.

Ritkaságokra fel!