Nyolcéves cukrászzseni komoly ügyfélkörrel

2014. június 10.
Az alig nyolcéves Taylor Moxey még konyhapultjukat is csak sámliról éri fel, ez mégsem tántorítja el attól, hogy napról-napra újabb süteménycsodákkal lepje meg családját, és már kuncsaftjait is.

Minden kislány szeret sütögetni, de valljuk be, legtöbbjük „desszertjeit” inkább jóindulatból kóstolják és dicsérik a felnőttek. Taylor Moxey nem rég töltötte be nyolcadik életévét, és persze hihetetlenül tüneményesen mutat rózsaszín kötényében, de az ő süteményeit nem csak azért eszik az emberek, hogy ne bántsák meg őt.

A kislány sütőszenvedélye akkor lépett professzionális szintre, mikor megnyert egy helyi cukrászati versenyt. Ezután egyre többen keresték meg Taylort, hogy megkóstolhassák kézzel dekorált cupcake-eit, így már nem csak saját maga és családja örömére készíti süteményeit, hanem olyan megrendelőknek szállít, mint a Citibank, vagy a HGTV, amivel máris több ezer dollárt keresett.

Taylor főzős műsorokból lesi el a mesterek titkait és szerzi az inspirációt cukrászati kreálmányaihoz. De az apró cukrász nagyon elfoglalt: ha hazaér az iskolából, nem csak sütéssel tölti az időt, ugyanis táncórákra is jár. Persze szülei néha itt-ott még besegítenek, de Taylor nagyon elhivatott, és hatalmas lelkesedéssel veti bele magát nem csak a sütésbe, de a dekorálásba is.   

Azt pedig, hogy mi akar lenni, ha nagy lesz, nem nehéz kitalálni: az álma, hogy saját cukrászdájában készíthesse süteményeit.