Mostantól alsónemű nélkül is jógázhatunk

2014. június 27.
A Dear Kate nevű cicanadrágot kimondottan arra tervezték, hogy alsónemű nélkül is kényelmesen hordhassuk sportoláshoz.

A korábban vegyészmérnöknek tanuló Julie Sygiel álmodta meg az újfajta cicanadrágot, melynek innovatív jellege abban áll, hogy akár alsónemű nélkül is kényelmesen hordhatjuk.

Hogy ez miért is annyira szuper? Elsősorban a sportolók profitálhatnak az újításból. Hiszen a testhezálló cicanadrág második bőrként tapad a testünkhöz, ami a mozgás szabadságának érzetét nyújtja, ráadásul nem kell szenvednünk az alsónemű kellemetlen bevágásától sem. A nadrág különleges anyagát úgy tervezték, hogy jól szellőzzön és kellemes viseletet biztosítson még intenzív mozgás közben is.

A Dear Kate fantázianévre hallgató nadrág kialakításához 900 nőt kérdeztek meg a tervezők, hogy milyen elvárásokat támasztanak a sportoláshoz hordott cicanadrágok felé. Az eszerint kialakított, bugyi nélkül hordható nadrág további érdemei a vastag derékpánt, és hogy állítólag többször használat után sem lesz bolyhos, és nem válik áttetszővé sem.

A Dear Kate háromféle hosszban kapható: hosszú, térdig érő és sort formában. Az, hogy mennyiért juthatunk hozzá azonban egyelőre még bizonytalan, a végleges árat majd csak az előrendelések alapján fogják meghatározni.