Butik dizájn a Tisza-tónál

2014. július 01.
A PandArte bloggere is szeret utazni és kalandozni, pláne itthon, hiszen mindig meg tudja lepni ez a pici, de annál színesebb ország. Most a Tisza-tó környékét fedezte fel, ahol egy egyedülállóan gyönyörű szálláshelyet és sok-sok vízi sport lehetőséget talált!

Abádszalók az a hely, ahol a mezők és erdőségek üde zöld pompával csábítanak kirándulásra, ahol a Tisza-tó ad enyhülést a nyári hőségben és ahol a hamisítatlan vendégszeretet garantáltan jókedvre derít. Ide álmodta meg a környék legkülönlegesebb szálláshelyét, a Butik Design Rooms-ot a Szabó Család.

Azért hívják a helyet butiknak, mert minden egyes szoba egyedi tervezésű, és teljesen más hangulatú. Egy a közös bennük, hogy mind a hatban a Tiszta-tóra jellemző természeti elemek jelennek meg. Tűz, Víz, Jég, Tölgy, Madár, Csónak – a szobák berendezése ezeken keresztül mutatja be, és adja vissza e különleges tájegység meghitt hangulatát.

A szállás néhány perc sétára van csak a Tisza-tó partjától, ahol egy 180 m2-es, a tavon lebegő magánstég várja a napsugarak és a vízi sport szerelmeseit. Én végül a stand up paddle-t (SUP), vagyis az állva evezést választottam, ami már tavaly nyár óta szerettem volna kipróbálni. Eleinte még nem nagyon mertem felállni rajta, inkább ülve eveztem beljebb a tavon, aztán persze muszáj volt megpróbálni, hiszen az a lényege.

Színvonalas szállás, káprázatos környezet és rengeteg programlehetőség. A Butik Design Rooms inkább felnőttbarát hely, mintsem gyerekes. De ajánlom mindenkinek, aki a várostól távol egy kis nyugalomra vágyik…

A vezetőség koncepciója az, hogy egyedülálló nyugalmat biztosítsanak ez egyedül és barátokkal érkezőknek, vagy a szerelmespároknak, házasoknak.

PandArte

A galériáért nagyobb méretben kattints a képre!