5 mobilapplikáció a jobb alvásért

2014. augusztus 01.
Ha gondjaid vannak az elalvással, és már a legunalmasabb könyved sem segíthet, fordulj nyugodtan a mobilodhoz! Összegyűjtöttünk öt applikációt, ami segíthet az elalvásban!

1. Sleepmaker Rain

Ezt az applikációt azoknak találták ki, akik imádják az eső kellemes hangját. 20 különböző „esőhang” közül válogathatunk, az ablakunkon kopogó lágy eső hangjától egészen a trópusi zivatar zubogásáig, anélkül, hogy bőrig kellene áznunk.
Ingyenes Androidra és iPhonera

2. Relax Melodies

Űzd el az álmatlanságot nyugtató dallamokkal. A Relax Melodiesban 64 melódiát találunk, amiket időzíthetünk is, kedvenceinket pedig elmenthetjük, és könnyedén újrajátszhatjuk. 
Ingyenes Androidra és iPhonera

3. Long Deep Breathing

Ha valakin nem segítenek a nyugtató hangok és dallamok, érdemes megpróbálkoznia egy kis légzésgyakorlattal. Ez az applikáció segít lépésről lépésre stabilizálni a légzésünket, így teljesen stresszmentesen térhetünk nyugovóra. 
Elérhető iPhonera, ára: 0,99$

4. Nature Sounds Relax and Sleep

A természet hangjait kínálja nekünk ez az applikáció, legyen szó madárcsicsergésről, tengerzúgásról vagy akár dzsungelbéli zajokról. 
Elérhető Androidra

5. Proactive Sleep Alarm Clock

A Proactive Sleep Alarm Clock már egészen tudományos szinten foglalkozik az éjszakai nyugalmunkkal. Lényege, hogy az adott információk alapján segít azonosítani a különböző alvási ciklusokat, amiket így aztán megpróbálhatunk kedvünkre befolyásolni. Van benne ébresztőóra, szundi gomb és zene is.
Elérhető Androidra és iPhonera, ára: 0,99$