Eladó a 9,5 millió kalóriás fürdőszoba

2014. augusztus 25.
Igazi megvalósult álom lehet a csokoládérajongóknak ez a belga csokiból készült komplett fürdőszoba-felszerelés. Bár tisztálkodásra tökéletesen alkalmatlan a csokifürdőszoba, annyi biztos, hogy hosszú időre elegendő nassolnivalót biztosít tulajdonosának.

Talán sokan álmodtak már arról, hogy egy szép napon elmerülnek egy kádnyi langyos, olvadt csokoládéban. Persze az is lehet, hogy nem, viszont ahhoz kétség sem fér, hogy egy csokoládéból készült fürdőszoba felszerelés minden édességrajongó szívét megdobogtatja. A fürdőszobákkal foglalkozó Bathrooms.com és a Choccywoccydoodah nevű csokoládégyár együttműködéséből született meg ez a mutatós, édes, bár teljes mértékben használhatatlan csokoládéfürdőszoba. 

Összesen 50 kiló belga csokoládé kellett ahhoz, hogy a mesebeli fürdőszobába kerülhessen fürdőkád, wc, mosdó és még bidé is! A teljes fürdőszoba felszerelés összesen 9,4 millió kalóriát tartalmaz és potom 80,000 fontért teheti boldoggá valaki életét. Sajnos a csokifürdőszoba azonban múló gyönyör: körülbelül 2-3 hónapig tart új gazdájának, persze csak akkor, ha a tulajdonosok nem fogyasztják el előbb.