Másnaposságra dinnyelé

2014. szeptember 06.
A színtiszta gyümölcsből készülő dinnyelé tele van A és C vitaminnal, amitől szebb lesz a bőrünk és hajunk, de ami a legjobb, állítólag a másnaposság ellen is hatásos.

Nem sokára kapható lesz a brit üzletek polcain a Mello, az új gyümölcsital, ami csak és kizárólag dinnyéből készül, hozzáadott víz és cukor nélkül. Ráadásul nem is kevésből, ugyanis állítólag minden egyes üveg egy teljes görög -vagy sárgadinnyét tartalmaz. És hogy mi ebben a legjobb? Elsősorban a rengeteg A és C vitamin, amelyek hozzájárulnak hajunk és bőrünk egészségéhez és szépségéhez, aztán ott van a kálium, ami a vérnyomásunkat tartja kordában. Az már tényleg csak a koktélcseresznye a dinnyetorta habján, hogy az ital állítólag a másnaposságra is jó. Ha ez igaz, akkor egy csúnyán átmulatott este után most már mindenki bátran félretolhatja az ügybuzgó ismerősök által ajánlgatott hideg uborkalevest, gyógyító sört, meg a hasonló bizarr praktikákat, és egyszerűen felhajt egy pohár frissító dinnyelevet.

Ha valaki esetleg az Egyesült Királyságban járna mindenképpen szerezzen be egy kartonnal, – szeptemberig akciós áron, mindössze két fontért juthatunk egy üveghez – de ha a csodaital valóban nem más, mint színtiszta dinnyelé, akkor szerencsére házilag is könnyedén előállíthatjuk.