Másnaposságra dinnyelé

2014. szeptember 06. |

A színtiszta gyümölcsből készülő dinnyelé tele van A és C vitaminnal, amitől szebb lesz a bőrünk és hajunk, de ami a legjobb, állítólag a másnaposság ellen is hatásos.

Nem sokára kapható lesz a brit üzletek polcain a Mello, az új gyümölcsital, ami csak és kizárólag dinnyéből készül, hozzáadott víz és cukor nélkül. Ráadásul nem is kevésből, ugyanis állítólag minden egyes üveg egy teljes görög -vagy sárgadinnyét tartalmaz. És hogy mi ebben a legjobb? Elsősorban a rengeteg A és C vitamin, amelyek hozzájárulnak hajunk és bőrünk egészségéhez és szépségéhez, aztán ott van a kálium, ami a vérnyomásunkat tartja kordában. Az már tényleg csak a koktélcseresznye a dinnyetorta habján, hogy az ital állítólag a másnaposságra is jó. Ha ez igaz, akkor egy csúnyán átmulatott este után most már mindenki bátran félretolhatja az ügybuzgó ismerősök által ajánlgatott hideg uborkalevest, gyógyító sört, meg a hasonló bizarr praktikákat, és egyszerűen felhajt egy pohár frissító dinnyelevet.

Ha valaki esetleg az Egyesült Királyságban járna mindenképpen szerezzen be egy kartonnal, – szeptemberig akciós áron, mindössze két fontért juthatunk egy üveghez – de ha a csodaital valóban nem más, mint színtiszta dinnyelé, akkor szerencsére házilag is könnyedén előállíthatjuk.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Az életmód orvoslás az egészségügy régóta várt forradalma? diéta

Az életmód orvoslás az egészségügy régóta várt forradalma?