Varázsolj őszt az otthonodba

2014. szeptember 09.
Az ősz első hónapjában a PandArte bloggere egy olyan lakásdekorációt mutat be nektek, amivel pillanatok alatt nagyon jó kis hangulat költözik a lakás bármelyik pontjába!

Most már hivatalosan is beköszöntött az ősz, amit akkor szeretek a legjobban, ha színes, illatos és legfőképp simogatóan napos. Ebben az időszakban szeretek ismét lakást díszíteni és hangulatos otthoni dekorációkat készíteni, vagy beszerezni. Innen jött az ötlet, hogy megmutassak nektek egy nagyon egyszerű kiegészítőt, amivel könnyen és gyorsan lehet meghitt atmoszférát varázsolni az otthon bármelyik pontjában.

Pálinkás Mariann kézzel készít különböző méretű fénygömböcöket, amiket színes füzérekké lehet alakítani! Tulajdonképpen ezeket a lakás bármelyik részére le lehet tenni, ahol konnektor van, és máris varázslatos hangulat lesz a szobában.
„Gyermekkorom óta alkotok, rajzolok, festek, faragok, ragasztok, mázolok, mesélek, formálok és varrok… Hajtogatok, hímezek, hámozok, újrahasznosítok, azaz csupa csodás dologgal, anyaggal és gondolattal foglalatoskodom. Festőként a színek keveredése, harmóniája és kontrasztja, dekoratőrkén az összhatás, a ritmus és a hangulat érdekel; múzeumpedagógusként a művészet és a befogadó kapcsolata, inspirációja és az önfeledt játék öröme ajándékoz meg.„
„Kedvelem a természetes anyagokat és minőségeket, a letisztult egyszerű formákat, a szépséges színes szürkéket és matt paszteles árnyalatokat, emellett „giccs”-rajongóként, vonz a pink, a neon, a szaloncukor színe, a flitterek bája, a fém ridegsége, valamint a műanyag meglepő viselkedése.”

A galériáért nagyobb méretbe kattints a képre!

A színek tárháza végtelen, Mariann pedig nagyon harmonikusan használja őket! Biztosan mindenki talál a fényfüzérek között olyat, amibe elsőre beleszeret, de ha mégsem, akkor egyénileg is lehet rendelni. Én idén ősszel mindenképp beszerzek egyet, amit szívesen meg is mutatok majd nektek, ha megtaláltam neki a legjobb helyet.

Ugye milyen jó érzés már így a képeken is nézegetni őket? Mariannt pam DSGN néven találjátok meg a Facebook-oldalon, ahol még több munkáját ismerhetitek meg. Sugárzik belőle a szeretet, ami látszódik az alkotásain is!