Már online is meditálhatsz

2014. szeptember 22.
Meditálni bárhol lehet, de ehhez először arra van szükség, hogy egyáltalán megtanuljunk meditálni. Most erre nyílik lehetőség otthonról, a saját szobánkban ülve.

A meditáció alapjában véve magányos tevékenység, melyet mindenki akkor és ott végez, ahol, és amikor legjobban szeretné. Magának a meditációnak az elsajátítása viszont szakértő segítséget igényel – általában 6-8 alkalmas tanfolyamra minimum szükség van, hogy megtanuljunk meditálni.

DhammaSun meditációs mester most ezt a szakértő segítséget biztosítja azoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak kimozdulni otthonról.

„Minden tradíció szerint a meditáció a mentális és spirituális fejlődés legfontosabb gyakorlata. A meditáció szisztematikus gyakorlása változást idéz elő a teljes személyiségben; a mentalitásban és a viselkedésmódban is. Egyúttal változást idéz elő a környezetünkben, a külvilágban is. Minél többen gyakorolják a meditációt, annál nagyobb változások érhetők el a világban is” – mondja a meditáció egyik ősi válfaját, a vipassanát képviselő DhammaSun.

A 8 hetes kurzushoz nem kell más tenni, mint online regisztrálni, kifizetni a tanfolyam díját, majd a kurzus idején kényelmesen elhelyezkedni a számítógép előtt. A másfél órás alkalmakon akár több százan is részt vehetnek, miközben teljes intimitásban, otthonuk kényelmében tanulhatnak.

Az online tanfolyamra itt lehet jelentkezni:

Az indulás időpontja 2014. szeptember 23., 19.00 óra.

A vipassana meditációról bővebben:

www.vipassanameditacio.hu