Már online is meditálhatsz

2014. szeptember 22. |

Meditálni bárhol lehet, de ehhez először arra van szükség, hogy egyáltalán megtanuljunk meditálni. Most erre nyílik lehetőség otthonról, a saját szobánkban ülve.

A meditáció alapjában véve magányos tevékenység, melyet mindenki akkor és ott végez, ahol, és amikor legjobban szeretné. Magának a meditációnak az elsajátítása viszont szakértő segítséget igényel – általában 6-8 alkalmas tanfolyamra minimum szükség van, hogy megtanuljunk meditálni.

DhammaSun meditációs mester most ezt a szakértő segítséget biztosítja azoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak kimozdulni otthonról.

“Minden tradíció szerint a meditáció a mentális és spirituális fejlődés legfontosabb gyakorlata. A meditáció szisztematikus gyakorlása változást idéz elő a teljes személyiségben; a mentalitásban és a viselkedésmódban is. Egyúttal változást idéz elő a környezetünkben, a külvilágban is. Minél többen gyakorolják a meditációt, annál nagyobb változások érhetők el a világban is” – mondja a meditáció egyik ősi válfaját, a vipassanát képviselő DhammaSun.

A 8 hetes kurzushoz nem kell más tenni, mint online regisztrálni, kifizetni a tanfolyam díját, majd a kurzus idején kényelmesen elhelyezkedni a számítógép előtt. A másfél órás alkalmakon akár több százan is részt vehetnek, miközben teljes intimitásban, otthonuk kényelmében tanulhatnak.

Az online tanfolyamra itt lehet jelentkezni:

Az indulás időpontja 2014. szeptember 23., 19.00 óra.

A vipassana meditációról bővebben:

www.vipassanameditacio.hu

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen! csipkebogyó

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen!

Miért olvasd el ezt most hangosan? felolvasás

Miért olvasd el ezt most hangosan?