TASTECODE – Édes élvezetek és érzékien szép ékszerek

2014. november 24.
Jönnek az ünnepek és a bekuckózós hideg napok, amikor másra sem vágyunk, csak édes, mázas cukor dömpingre és ajándékötletekre. Ezért a TASTECODE bloggere mostantól pár olyan helyet is bemutat, ahol a reggelizni vágyók elmerülhetnek az édességekben és olyan magyar tervezőket, akiknek egyes darabjai különlegessé teszik a meghitt pillanatokat.

A reggeli a kedvenc időtöltésem, és szeretem édessel indítani a napomat. No, nem mondom, hogy rendben lenne az inzulin szintem, ha minden nap fánkkal, macaronnal vagy sajtortával kezdenék, de egyszer-egyszer érdemes engedni a bűnös élvezeteknek.

The Donut Library lelhozta nekünk az amerikai filmekben látott ellenállhatatlan fánkokat, amiket akár stílusosan papírdobozban el is tudunk vinni. Ahogy az Holywoodban, a „nagykönyvben” meg van írva. A fánkjaiknál nem spórolják le a díszítést és a tölteléket sem. A hely és a fánkcsodák egyaránt cuki hangulatot biztosítanak, de tévedés, ha azt gondoljuk, ide csak a csajok ülnek be. Fotózásunkkor édesszájú férfiak hada lepte el a helyet.

És, ha cukormázas hangulat, akkor a Rienne Creations csillogó, harapnivalóan szép kézműves ékszerei jutnak eszembe. Érzékien összeválogatott formák, féldárgakövek, kristályok és színek. Az új karkötő kollekció babarózsaszín árnyalatban is kapható lesz, akárcsak a fülbevalók.

A közelgő ünnepeken ajándékötletnek sem lenne rossz két szép dobozt kapni, az egyikből fánkok, a másikból egyedi designer ékszerek kacsintanának ránk.