TASTECODE – Melbourne-i új hullám Budapesten

2014. december 08.
A TASTECODE bloggere minden hétfőn egy-egy kávézót mutat be, melynek a hangulatához egy-egy magyar divattervező munkáját társítja, lefestve ezzel a hely hangulatát. Induljon jól a reggel, találd meg a külső és belső inspirációdat és stílusod. Öltözz fel és kóstolj, érezd magad a saját dimenziódban és hozd létre a saját "TASTECODE-od"!

A hűvös hétköznapok elengedhetetlen kellékeit ezúttal a My Little Melbourne és Dori Tomcsanyi biztosítják. A My Little Melbourne alapítóinak, Balázsi Diának és Balázsi Péternek a neve ismerősen csenghet azok körében, akik figyelemmel követik a hazai kávéélet történéseit. Az újhullámos kávézás szellemét egészen Melbournből hozták el nekünk, hogy igazi éllovasként törekedjenek a specialty kávékultúra megismertetetésére hazánkban.

A Bartista School Budapest oktató központjukban neveltek már ki világversenyeken debütáló baristát, kezdeményezésükre kovácsolodott össze a magyar specility kávézók csapata egy közösségé (Brewing People), és általuk kerülhetett vetítésre a ’Film about Coffee’ című film. A My Little Melbourne tehát nagyon progresszív, folyamatosan történik valami a háza táján.

Amellett, hogy baristáik elfoglaltak az állandó telt ház miatt, a precíz és csodaszép tejhab művek társaságában a hangulat kötetlen és barátságos. Nem hiába, hogy munka előtt, ebédszünetben, vagy akár este is kávéimádók hada veszi útba a Madách téri kávézót.

Tomcsányi Dóri kollekciója ezt a laza, de minőségi hangulatot közvetíti. Kötött kiegészítőivel egyszerre dobhatjuk fel a téli ruhatárunkat és érezhetjük jól magunkat viseletük közben. A kollekciónak otthont adó TheGardenStudioban további termékek is megtalálhatóak, mint például az aranyozott egyedi nyaklánc. Érdemes benézni az üzletbe ünnepek előtt, mert nem csak egyedi hazai és külföldi termékekre, de kedvezményekre is találhatunk.

Mivel a My Little Melbourne selymes kávéjához igazi édesítőre nincs is szükségünk, ezért Dóri Tomcsányi nyaklánca kockacukor formájában vizuálisan édesíti meg a reggelünket.