Mit hoz 2015? Éves horoszkóp

2015. január 02.
Rengeteg kihívás, új szerelmek és kalandok várnak rád... Olvasd el éves előrejelzésünket!

Horoszkóp 2015

Vízöntő
Január 21. – február 19.
Ez az év inkább a minőségről, mint a mennyiségről szól majd. Ha szeretnél tiszta lapot kezdeni, főként, ami a kapcsolataidat illeti, most minden a segítségedre lesz ebben. A Jupiter augusztusban a szerelmet állítja középpontba. Akár párkapcsolatban élsz, akár még egyedül, ebben az időszakban a szerelem lesz a legfontosabb az életedben. A munkádban is sikerekre számíthatsz, a Szaturnusz most mindenben segít majd, legfőképpen akkor tudod valóra váltani az álmaidat, ha együttműködsz másokkal, és csapatban gondolkozol. Az év második felében anyagilag is megtérül a munkád. Akár új vállalkozásba is kezdhetsz. A konfliktusoktól ne ijedj meg, közelebb visznek önmagad megértéséhez, megismeréséhez.

Halak
Február 20. – március 20.
Kezdd el élni az életed! 2015 a szerelemről és az anyagi javakról szól. Március végétől különösen energikus leszel, életed egy új, izgalmas szakasza veszi ekkor kezdetét. Az év végére meglehet, hogy egészen más helyen találod magad – mind munka, mind szerelem terén nagy változásokra számíthatsz. A Jupiter és a Vénusz kettős hatása különös üzleti lehetőséget hozhat. Csak figyelned kell a jeleket, hogy tudd, a helyes úton jársz-e. Keményen kell majd dolgoznod, de a jutalom nem marad el. A tudásod mellett használd az intuíciód, így még sikeresebb lehetsz – anyagi téren is. Az egészséged ne hanyagold el. Ha odafigyelsz a test és lélek harmóniájára, csodálatos éved lesz.

Kos
Március 21. – április 20.
Izgalmas utazás előtt állsz. A személyes átalakulásod már megkezdődött, most csak figyelned kell a jelekre, hogy aktuálisan is változások következzenek be az életedbe. Ezek a változások szerencsére összhangban állnak a vágyaiddal. Tanulj, tapasztalj és nyiss új dolgok felé! Azok az emberek, akikkel kapcsolatban állsz, továbbra is segítenek a karriered előrelendítésében. Az Uránusz és a Plútó hatására valószínűleg lesznek olyan dolgok, amelyeket elveszítesz, amelyek megváltoznak, de ne izgulj, jönnek új, jobb dolgok a helyükre. Szerelemben is sikeres leszel, párra találhatsz, ha pedig már kapcsolatban élsz, újraélheted a szerelem első pillanatait. Összességében a Kosoknak szuper évük lesz!

Bika
Április 21. – május 21.
A Vénusz uralja az éved – a szeretet, a szerelem és a romantika kerül fókuszba. Még akár a család is bővülhet. A legfontosabb most számodra, hogy megtaláld a stabilitást otthon, a kapcsolataidban és a családon belül is. Az év közepén a figyelmed középpontjába a karriered, a távolabbi céljaid kerülnek. Fontos változások következhetnek, ha elég nyitott vagy rájuk. Vigyáznod kell az egészségedre és időt kell szentelned a spirituális fejlődésednek is. Erősítened kell a magadba vetett hited, ezt most segítik a csillagok. Pénzügyi téren is javulás várható, ebben az évben képes lehetsz minden segítség nélkül is boldogulni. Bíznod kell magadban, meg tudod változtatni az életed!

Ikrek
Május 22 – június 21.
Itt az ideje, hogy komolyan szerelembe ess. A csillagok segíteni fognak. Ha már kapcsolatban élsz, a család és az otthon stabilitásának kialakulására számíthatsz. A baráti kapcsolataidban azonban változásra számíthatsz: tavasszal lesznek, akik eltűnnek az életedből. Ne bánd, hiszen időnként az emberi kapcsolatokra is ráfér a „nagytakarítás”. Új társakra, társaságra találhatsz, elsősorban bizonyos jótékony ügyek felkarolása kapcsán. Egy új karrier lehetősége jöhet szembe veled, és még inkább a középpontba kerülsz a munkád kapcsán. Az őszinteséged és jó kommunikációs készséged sokat lendíthet az előmeneteleden. Nélkülözhetetlenné válhatsz a szakértelmed miatt is. Jó tanácsunk az évre: kövesd mindenben a szíved.

Rák
Június 22. – július 23.
2015 is eseménydús év lesz. Még mindig rengeteg változásra számíthatsz. Az Uránusz és a Plútó együttállásának hatására azonban márciusban lezárulnak ezek a változások. Itt az ideje, hogy a megszilárdítsd a jövőd, és minden lehetőséged adott arra, hogy anyagilag is megerősödj. Arra figyelj, hogy jól oszd be mindazt, amit most szerzel. Érdemes lenne szakemberhez fordulnod befektetési tanácsokért. A párkapcsolatban élők változásra számíthatnak: az elég erős kapcsolatok, megszilárdulnak, a gyenge lábakon álló szerelmek viszont véget érhetnek ebben az évben. Az egyedülállók megtalálhatják végre azt, aki méltó a szerelmükre. Nagy valószínűséggel a munkád során találkozol majd valakivel. Az egyébként elég érzékeny Rákok ebben az évben biztonságban érzik magukat – minden fronton.

Oroszlán
Július 24 – augusztus 23.
Szerencsés leszel. A Jupiter egészen augusztusig feltölt optimizmussal: hiszel benne, hogy jókor leszel jó helyen. Használd ki az adódó lehetőségeket. Az év első felében elvégzett kemény munka meghozza majd a gyümölcsét. Ha pozitívan állsz a dolgokhoz, a siker sem fog elkerülni. Az év utazást, nemzetközi kapcsolatokat hozhat, és a különböző kultúrák megismerése bővíti a látóköröd, ami igen jót fog tenni. Fizikai és szellemi kapacitásod kimagasló. Itt az ideje, hogy a szerelmet is komolyan vedd: tervezz hosszú távra, de vigyázz, nehogy a birtoklási vágy eluralkodjon rajtad. Most valóra válhat, amire mindig is vágytál, csak légy nyitott és azt is fogadd el, ami kicsit más, mint amire vágytál.

Szűz
Augusztus 24. – szeptember 23.
Növekedés, terjeszkedés – ezek jellemzik az éved. Fontos, hogy a szíved irányítson most is, és tisztában legyél vele, hogy pontosan mit szeretnél elérni. Minden kívánságod valóra válhat. Március folyamán a bolygók próbára teszik a kapcsolataid. Komoly változások következhetnek be a családi életeden, de a baráti kapcsolataidban is. Ha kerülöd a felesleges játszmákat, eszedbe fog jutni, hogy mi az, ami igazán fontos számodra érzelmi téren, és helyre áll a rend. Az egyedülállók ezzel szemben rátalálhatnak valakire, aki szellemi és érzelmi szinten lehet tökéletes partnerük. Munkában, különösen anyagi téren légy idén is nagyon nyílt, őszinte és becsületes. Most ez különösen fontos. Te rendezed a saját életed, és ha tudod, mi a végső cél, most úgy élhetsz, ahogy akarsz.

Mérleg
Szeptember 24 – október 23.
Az elmúlt évek rengeteg változást hoztak. Ebben az évben kissé felszabadulsz, és biztonságban érezheted magad. Persze van még dolgod. Márciusban például szembe találod magad egy olyan lehetőséggel, amely felbolygatja a szerelmi életed. Lehet ez egy régi kapcsolat „felmelegítve”, de nagyobb az esélye annak, hogy egy váratlan találkozás alkalmával első látásra szerelemre lobbansz. Elsősorban erre lelkileg kell felkészülnöd. Foglalkozz saját magaddal, az érzelmi életeddel, a spirituális életed most nagyobb hangsúlyt kap. Ez még akár a munkahelyi viszonyaidra is befolyással lehet. Ebben az évben minden téren nagyot léphetsz előre!

Skorpió
Október 24 – november 22.
A Szaturnusz hatására kimozdulsz eddigi helyzetedből, most mindent sokkal könnyedebben veszel és pozitívabban látsz. Ugyanakkor, mielőtt június közepén elhagyja a csillagjegyed, még egy sötét titokra fényt deríthet. Egy olyan titokra, amely eddig gátolt abban, hogy minden vágyad valóra váljon. A pénzügyeid idén jól alakulnak, gondolsz a jövődre is. A munkád kapcsán régi és új ismerőseid erősítik benned azt az érzést, hogy tartozol valahova. Így elégedetten tudsz dolgozni és jól teljesítesz. Kreatív területen nagyon hatékony leszel. Kisebb változásokra azért számíts. Lehet, hogy elsőre nyugtalanítóak lesznek ezek az újdonságok, de hosszú távon előnyödre válnak. A szerelmi életed is igen intenzív lesz.

Nyilas
November 23. – december 21.
A Nyilas életében semmi sem marad sokáig ugyanaz. Ez idén sem lesz másként. Rengeteg utazásra, külföldi kalandra számíthatsz. A karriered csak az év második felében kezd el foglalkoztatni, amikor is egy új projektet kapsz. Munkahelyváltásra, vagy saját vállalkozásra beindítására is ideális ez az időszak. Az első fél évben megszerzett tudásodnak most nagy hasznát veszed. Pénzügyi fronton azért légy óvatos. Az érzelmi életedet is teljesen kontroll alatt tartod. Lesznek konfliktusok, de kompromisszummal mindent rendbe tudsz hozni. Azok a párok, akik képesek megoldani a problémákat, megerősítik a kapcsolatukat. Senki sem tudja jobban, mint te, hogy semmi sem lehetetlen.

Bak
December 22. – január 20.
Már majdnem felértél a hegy tetejére, ahonnan a legjobb a kilátás. Persze lesznek még akadályok, de aki olyan kitartó, mint te, annak semmi sem szegi kedvét, hogy tovább haladjon. Az üzleti életed most prioritást élvez. Bölcs döntések jellemzik majd az évedet, amelyek hosszú távon bebiztosítanak. Senki sem tudja jobban, hogy a kemény munka kifizetődő. Idén még több lehetőséged lesz, hogy fejleszd a tudásod. Izgalmas szakasz következik az életedben: utazások és külföldi kapcsolatokkal színesítik. A személyes életedben itt az ideje az önértékelésnek. Változtatnod kell, hogy rátalálj egy igazán őszinte és odaadó párra. Az önmegvalósításhoz vezető út a szíveden át vezet – ezt jól jegyezd meg.