A Food Network csatornája már itthon is elérhető

2015. január 26.
A kulináris élvezeteket egyedi módon bemutató gasztro-életmód csatorna, a Food Network januártól már magyar nyelven is elérhető.

A Magyar Telekom Nagyvilág Minipay csomagjában elérhetó új csatorna amellett, hogy izgalmas recepteket mutat be, szórakoztatóan vezet be a világ tájainak konyhájába, kultúrájába – mindezeken felül a világ 94 országában, nyolc nyelven érhető el a Food Network.

„Főzéssel kapcsolatos és életmód műsorainak széles választékával a Food Network egyedülálló nézői élményt biztosít, így biztos vagyok benne, hogy pozitív fogadtatásra talál.” – mondta Borsány-Gyenes András, a csatorna disztribúciójáért felelős Digital Media and Communications Zrt. vezérigazgatója.

Januártól tehát a magyar nézők is láthatják a Food Network legnépszerűbb műsorait: a “Felszeletelvé”-t (Chopped), ahol minden részben négy amatőr szakács verseng egymással, az “Éttermek az út mentén”-t (Diners, Drive-Ins And Dives, amelyben Amerika jellegzetes útmenti és autós étkezdéit mutatja be, a “Mezitlábas Hercegnő”-t (Barefoot Contessa), azaz az Emmy-díjas Ina Garten műsorát, valamint a Food Network saját szakácsainak főzőtudományaival is megismerkedhetünk.