TASTECODE: Újhullámos kávézás és letisztult divat

2015. február 02.
A TASTECODE bloggere egy-egy kávézót mutat be, melynek a hangulatához egy-egy magyar divattervező munkáját társítja, lefestve ezzel a hely hangulatát. Induljon jól a reggel, találd meg a külső és belső inspirációdat és stílusod. Öltözz fel és kóstolj, érezd magad a saját dimenziódban és hozd létre a saját "TASTECODE-od"!

Ahogy az a Marie Claire januári-februári számában is megjelent, ezúttal a Nanushka és az Espresso Embassey párosa kerül terítékre.

A magyar divat és az újhullámos kávézás kiemelkedő szereplői és úttörői, számomra nem csupán a szakmai profizmusukat tekintve, de külső jegyeikben is közel állnak egymáshoz. Letisztult, egységes arculat és látásmód, nincs túldíszítettség és hivalkodás, s emellett hosszú idő óta permanensen kitartanak.

A Nanushka 2014-es őszi/téli kollekciójával, melyben a púder színek és világos tónusok dominálnak, már érezzük a tavasz közeledtét, és könnyen kitűnhetünk az ilyenkor sokak által viselt fekete és szürke ruhák tömegéből. Érdemes figyelni a Nanushka oldalát, mert a tél zárásával a kollekció egyes darabjai kedvezményesen vásárolhatóak. Nem csupán a hideg időszakban, de tavasszal is hordható érdekes darabokat találhatunk magunknak.

Az Espresso Embassyben, a kiváló kávé és kiszolgálás mellett, a folyamatosan megújuló süteményes pult miatt is érdemes visszatérni. Nem csak a péksütikre, de a sajt- és a répatortára, valamint a személyes kedvencemre, a banánkenyérre is elcsábulhatunk.

Egy hely, ahol mindig kellemes a hangulat, és egy viselet, ami kényelmesen különleges. A csúcsminőség mindkettőnél vitathatatlan.