Tervezz sportszerelést futás közben!

2015. február 24.
A PandArte bloggere is készül a tavaszi megújulásra, amihez talált is egy motiváló applikációt. A Helly Hansen új futóapplikációt mutatott be, amivel nem csak mérni lehet a megtett távokat, hanem meg is tervezhetjük vele a sportszerelésünket!

Képzeljétek, futni fogok! Ez azért nagy szó, mert alapvetően elég nehezen veszem rá magamat… Amennyire szeretek jógázni, annyira nem köt le a futás. Most viszont a Helly Hansen egy olyan applikációval rukkolt elő, ami nem csak funkcionális, hanem kreatív is. Ennek nem tudtam ellenállni.

Applikáció, amivel divatot is diktálsz!
A Helly Hansen új, iOS és Android rendszereken elérhető This Is My Style tréning alkalmazásával kicsit a futók is belekóstolhatnak a terméktervezésbe. A nők igényeihez tervezett program naplózza a futási adatokat, majd a megtett távolság, az eltelt idő és a sebesség alapján egyre több szintet nyit fel a minták közül, amikből egyedi futónadrágokat tervezhetünk maguknak.

Minél többet futsz, annál több lehetőséged van a tervezésre

Minél többet futsz, annál több színből és mintából válogathatsz a tervezés során. Minél nagyobb erőbedobással edzel, annál érdekesebb dizájnt tudsz készíteni. A futók tetszés szerint formálhatják, szerkeszthetik, alakítgathatják az általuk tervezett mintát. A This is My Style galériába feltöltve a kész műveket megoszthatják az egész világgal. A legügyesebb alkotóknak legyártják a maguk által tervezett egyedi mintázatú futónadrágot.

Új alkalmazás, új tavaszi kollekció

Az új alkalmazás együtt jelenik meg a 2015-ös tavaszi kollekcióval, ami idén is bővelkedik a divatos, kiemelkedő teljesítményű tréningruhákban, amelyek minden tréningfajtához tökéletesen illeszkednek, akár terepen, akár aszfalton, akár konditeremben edzünk. A norvég márka a dizájn kialakításához Skandinávia tájainak vibráló színeit hívta segítségül, a termékekből pedig nem hiányozhat a Helly Hansen egyedülálló, nedvességelvezető technológiái sem.
Nézd meg a This Is My Style galériát és töltsd le az applikációt!