Tervezz sportszerelést futás közben!

2015. február 24. |

A PandArte bloggere is készül a tavaszi megújulásra, amihez talált is egy motiváló applikációt. A Helly Hansen új futóapplikációt mutatott be, amivel nem csak mérni lehet a megtett távokat, hanem meg is tervezhetjük vele a sportszerelésünket!

Képzeljétek, futni fogok! Ez azért nagy szó, mert alapvetően elég nehezen veszem rá magamat… Amennyire szeretek jógázni, annyira nem köt le a futás. Most viszont a Helly Hansen egy olyan applikációval rukkolt elő, ami nem csak funkcionális, hanem kreatív is. Ennek nem tudtam ellenállni.

Applikáció, amivel divatot is diktálsz!
A Helly Hansen új, iOS és Android rendszereken elérhető This Is My Style tréning alkalmazásával kicsit a futók is belekóstolhatnak a terméktervezésbe. A nők igényeihez tervezett program naplózza a futási adatokat, majd a megtett távolság, az eltelt idő és a sebesség alapján egyre több szintet nyit fel a minták közül, amikből egyedi futónadrágokat tervezhetünk maguknak.

Minél többet futsz, annál több lehetőséged van a tervezésre

Minél többet futsz, annál több színből és mintából válogathatsz a tervezés során. Minél nagyobb erőbedobással edzel, annál érdekesebb dizájnt tudsz készíteni. A futók tetszés szerint formálhatják, szerkeszthetik, alakítgathatják az általuk tervezett mintát. A This is My Style galériába feltöltve a kész műveket megoszthatják az egész világgal. A legügyesebb alkotóknak legyártják a maguk által tervezett egyedi mintázatú futónadrágot.

Új alkalmazás, új tavaszi kollekció

Az új alkalmazás együtt jelenik meg a 2015-ös tavaszi kollekcióval, ami idén is bővelkedik a divatos, kiemelkedő teljesítményű tréningruhákban, amelyek minden tréningfajtához tökéletesen illeszkednek, akár terepen, akár aszfalton, akár konditeremben edzünk. A norvég márka a dizájn kialakításához Skandinávia tájainak vibráló színeit hívta segítségül, a termékekből pedig nem hiányozhat a Helly Hansen egyedülálló, nedvességelvezető technológiái sem.
Nézd meg a This Is My Style galériát és töltsd le az applikációt!

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Miért vagyunk az internetes személyiségtesztek megszállottjai? enneagram

Miért vagyunk az internetes személyiségtesztek megszállottjai?