Egy édes hely a Belvárosban: Anyám szerint

2015. március 10.
A PandArte bloggere nemrég felfedezett a belvárosban egy nagyon cuki kávézót, amit most meg is mutat nektek. Anyám szerint...

A Belvárosban van egy hangulatos kávézó, amit úgy kereszteltek el, hogy ” Anyám szerint…”. Utalva ezzel a tulajdonos Anyukája iránt érzett szeretetére, na meg a szülők és gyermek(ek) közötti szoros kapocsra. Persze a kínálaton is érződik az Anyuka hosszú évek alatt elsajátított receptúrája. 🙂

Amivel az éhezőket várják: reggeli, bundáskenyér, tojásételek, melegszendvicsek, tejbegríz, különböző sütemények, rétesek, turmixok, tea, kávé, és csupa olyan finomság, amit egy Anyuka, vagy Nagymama készítene unokájának, lányának, fiának és azok barátainak.

A finomságok mellett a hely másik csábító ereje a berendezés, vagyis a hely hangulata:) A házias ételekhez nagyon jól passzolnak a provence-i stílusú bútorok és dekorelemek. Igazi kis kuckós hely barátnős beszélgetésekhez, vagy romantikus, szerelmi pillanatokhoz.

Ami pedig szerintem nagyon aranyos ötlet, hogy a bejáratnál arra ösztönöznek minket, hogy mindenki vegyen el egy finom, friss almát!

Facebook/Anyámszerint

A nagyobb méretű galériáért kattints a képre!