A legjobb gasztrós mobilapplikációk

2015. április 19.
Az ételek és az evés szerelmesei imádni fogják ezeket a mobilapplikációkat! Megtervezhetjük velük a randivacsorát, tanulhatunk a legnagyobb séfektől, odafigyelhetünk vonalainkra, és még sajtnaplót is vezethetünk!

Jamie Oliver’s Recipies

Ki ne akarna úgy főzni, mint a népszerű sztárszakács? Most már zsebre is teheted Jamie-t és bárhol beleleshetsz egyszerű, mégis minden vacsoravendéget lenyűgöző receptjeibe és videóiba. Raádásul az applikáció – és Jamie – még abban is segít, hogy elsajátíthasunk igazi mesterfogásokat a konyhában.

Ingyenes iOSre és Androidra

Love Food Hate Waste

Ez az alkalmazás abban segít, hogy ne keljen a kukánkban landolnia a finom falatoknak. Betáplálhatjuk hűtőnk tartalmát, és bevásárlás közben ellenőrizhetjük azt, nehogy feleslegesen kerüljön bármi is a kosarunkba. De megtervezhetjük vele a fogásokat, amiket el akarunk készíteni, és a megfelelő adagokat is kiszámíthatjuk.

Ingyenes iOSre és Androidra

iFood Plus

A kezdeti paradicsomválogatáson át az utolsó díszítő petrezselyemlevél elhelyezéséig, szinte az egész étkezést megtervezhetjük vele. Összerakhatunk fogásokat, kiszámíthatjuk a kalóriatartalmat és az adagokat is.

3 font iOSre

Smartmeal

Egészségesen és tudatosan táplálkozóknak kötelező! Ezzel az alkalmazással ellenőrizhetjük az ételek tápértékét és kalóriatartalmát. Körülbelül 350 étel adatai vannak betáplálva a rendszerbe, de ez a szám folyamatosan bővül, szóval valószínűleg nem lesz nehéz megtalálni a keresett fogást. Ráadásul ez az app nem csak a táplálkozásra, hanem az egész életmódra kiterjed, ugyanis még a sportolás közben elégetett kalóriákat is kikalkulálja!

2,5 font iOSre

Fromage

A gasztronómia igazi szerelmesei minden bizonnyal nagy sajtrajongók is, akik egy borvacsora alkalmával legalább olyan élvezettel szimatolnak bele a legnemesebb penészbe, mint a bíborvörös burgundiba. A Fromage applikációban egy személyes kis sajtnaplót vezethetünk, ahol csillagokkal értékelhetjük a sajtokat, és elmenthetjük kedvenceinket. A szinte midnen sajtot tartalmazó sajtkönyvtárból bőven tudunk majd válogatni.

2,5 font iOSre