Születésnapi meglepetések PandArtétól

2015. április 28.
A PandArte bloggere most egyszerre hív titeket ünnepelni, beszélgetni, workshopozni és ékszereket nyerni, ugyanis idén 4 éves a blogja!

Rengeteg minden történt velem és a blogommal a 2011-es indulás óta! Úgy éreztem, érdemes megünnepelni a sok belefektetett energiát, az örömöket, a bánatokat, a csúcs- és mélypontokat egyaránt. A PandArte számomra mindig is egy életformát jelentett, sokkal több annál, mint egy színes platform az internet világában, de ezt szerintem már sokan tudják közületek is. Nagyon örülök, hogy egyre több olvasómmal találkozok a workshopjaimon, ezért arra gondoltam, hogy ünnepeljünk együtt.

PANDARTE SZÜLETÉSNAPI MEGHÍVÓ

Kedves Olvasó, sok szeretettel meghívlak a május 8-án, pénteken, tartandó PandArte Szülinapi Zsúrra a Balambér kávézóba! Hogy mik lesznek a programok?

Vivien Arato Photography

KÖTETLEN BESZÉLGETÉS
Délután 16:00 és 18:00 óra között kötetlenül beszélgethetünk a PandArtéról és a blogolásról, meg amiről csak szeretnénk. Persze nem fogok két órán keresztül egyfolytában beszélni, csatlakozzatok, ahogy ráértek.
Mindent megkérdezhetsz, ami csak érdekel. Hogyan érdemes belevágni? Meg lehet-e élni belőle? Hogyan lehetsz sikeres blogger? Milyen fontos szerepet tölt be egy Facebook-oldal? Hogyan lehet eredményesen kezelni egy Facebook-oldalt… Na meg persze, hogy milyen is a PandArte életforma. 

Természetesen abszolút ingyenes, de regisztrálni mindenképp szükséges.

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com

KÉSZÍTSÜNK EGYÜTT EGÉSZSÉGES DESSZERTEKET – WORKSHOP A BALAMBÉRRAL

Este 18:00 és 20:30 között együtt készíthetünk finom és egészséges desszerteket, amik közül a PandArte torta sem maradhat ki. A Balambérban megtanítunk titeket arra, hogyan lehet liszt, laktóz és cukormentes sütiket úgy elkészíteni, hogy nem is kell sütőt használni. Aki eddig kételkedett ezekben a nyers édességekben, most biztosan elcsábul.

Én imádom ezeket a sütiket, mert nincs bűntudatom, ha nassolok belőlük. A workshop ára 5.500 Ft, ami magában foglalja a „titkos” tudás és a technikák tanítását, a recepteket, egy turmixot, egy tortaszeletet, a golyódesszerteket és a különböző magtejek kóstolását. Ezeket mind közösen készítjük el a helyszínen!

Jelentkezés és érdeklődés: pandarteblog@gmail.com

Fizetés a helyszínen: Balambér kávézó, 1013, Budapest, Pauler utca 8.

SZÜLINAPI NYEREMÉNYJÁTÉK!

Egy nyereményjátékkal szeretném megköszönni nektek, hogy olvassátok a blogomat, és hogy számotokra is fontos a kreatív életszemlélet. A 4. szülinapon stílszerűen 4 különböző magyar tervező ékszerét sorsolom ki 4 résztvevő között.

Az ékszereket nagyobb méretben is megnézheted, csak kattints a képre!

Nagyon köszönöm a felajánlott ékszereket Szafajetnek, a Fércműveknek, Vadjutkának és a Folenta Designnak.
Nem kell mást tenned, mint itt a bejegyzés alá odaírni kommentben, hogy mi volt a kedvenc cikked a PandArte blogon és miért.

Sorsolás a Facebook-oldalamon, április 30-án, csütörtökön!