Látványos dekorálási technika: a stencilezés

2015. május 12.
Szeretnétek a lakásotokat, szobátokat egyszerűen és nagyon látványosan dekorálni? A PandArte bloggere most stencil workshopra hív titeket!

Amikor tavaly kipróbáltam a stencilezést egy workshopon, nagyon megtetszett ez a könnyű és látványos dekorálási technika. Az otthoni festésben teljesen kezdők is nagyszerű mintákat tudnak létrehozni a kiválasztott felületeken. Ezt most közösen gyakorolhatjuk is, hiszen május 16-án Stencil workshopot tartunk a Pagina Galériával közösen!

A stencilezés rendkívül költségtakarékos a tapétázási vagy a falmatricázási technikákkal összehasonlítva. A széles és folyamatosan megújuló mintáknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára kedves motívumokat, onnantól kezdve pedig nincs megállás. 🙂 A lakást teljesen körbe lehet stencilezni, hiszen nagyobb és kisebb minták is vannak, szóval rá lehet kattanni!

A WORKSHOPRÓL

Ezen a workshopon 2 db homokszínű (50×60 cm-es) párnahuzatra lehet festeni fehér színnel, plusz papír girlandot is készítünk ezzel a technikával, amit a lakásba, de az erkélyre vagy a kertbe is ki tudtok majd tenni. Ami pedig szerintem a legjobb rész, amikor egy isteni finom csokitortán mutatjuk be porcukorral a stencilezést, amit aztán be is habzsolunk. Itt láthattok képeket arról, hogy miket készíthettek majd.

PÁRNÁK

PAPÍRGIRLAND

TORTA


A workshopon ezek közül a stencilek közül választhattok majd. Ilyen minták kerülhetnek fel a párnahuzataitokra! Fejben így már előre is megtervezhetitek, hogy milyen hangulatú párnákkal dobjátok fel a hálót vagy a nappalit:) A workshopon mindegyik ott lesz majd, úgyhogy nem kell előre megírnotok a döntéseteket.

További részletek és jelentkezés itt!

A teljes galáriáért kattints a képre!