Az IVANKA zászlót bontott Izraelben

2015. május 20.
Megnyitott az IVANKA izraeli bemutatóterme Tel Avivban május elején. Az ünnepélyes megnyitón átadták a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner" díjait is.

A mára több, mint negyven országban képviselettel rendelkező nagysikerű magyar designvállalkozás, az IVANKA helyi partnerével közösen májusban megnyitotta első üzletét Tel Avivban.

Az IVANKA Israel nevet viselő új bázis nemcsak az IVANKA termékeinek és konceptuális darabjainak bemutatótermeként szolgál, hanem életteli szakmai-kereskedelmi tér, ahol folyamatos tervezőmunka és aktív networking zajlik.

A partnertalálkozóval, ünnepélyes fogadással és koktélpartival egybekötött megnyitó építész- és dizájner szakmai szempontból is nagy jelentőséggel bírt. Kfir Maimon – a bemutatóterem hivatalos képviselője – által tartott nyitóbeszéd után ünnepélyesen átadták a BVD Magazin „Legígéretesebb építész, belsőépítész és termékdizájner” díjait is, melyek nyertesei 55 építész és dizájner közül kerültek ki. Az átadók között szerepelt Ivánka Katalin, az IVANKA egyik alapítója és társtulajdonosa, Galit Gaon, a Design Museum Holon fő kurátora, valamint Izrael volt miniszterelnöke, Shimon Peres is – utóbbi videoüzenettel köszöntötte a résztvevőket.

Az esemény mérföldkő az IVANKA számára, nemcsak magyar és izraeli, hanem nemzetközi viszonylatban is. A showroomban öt másik cég mellett a legnagyobb területen kerülnek bemutatásra olyan IVANKA termékek, mint egyedi tervezésű falburkolatok, mosdókagylók, konyhapult, valamint a Flaster, Panel és Orto burkolatok. A showroom belső terének kialakítása az izraeli Paritzki & Liani Architects tervezőiroda dizájnjának és az IVANKA betonevolúciós anyagtechnológiájának közös eredménye.

A galériáért kattints a képre, itt megnézheted az Ivanka korábbi munkáit is!