A focimeccsek kísérőjéből hajbalzsamot – sörös kozmetikumok férfiaknak

2015. július 13.
Az ősférfiasság attribútuma, az esti meccsnézés és a tesztoszteronszagú kanbulik elengedhetetlen kelléke, azaz a sör a hűtőszekrény hátsó zugaiból most a fürdőszobaszekrény ékes polcaira kerülhet. Hála a Carlsbergnek, most már sörös kozmetikumokkal szépülhetnek a szépülni vágyó férfiak.

A legendás dán sörgyárnak köszönhetően a hárombetűs férfiboldogságként ismert ital most kozmetikummá nemesült. Sörös sampon, balzsam és testápoló gondoskodik arról, hogy a férfiak ragyogóbb bőrrel és fényesebb hajjal büszkélkedhessenek.


(Fotó: Profimedia – Red Dot)

A B-vitaminban és szilíciumban gazdag, söralapú kozmetikumok vitalizálják a bőrt és egészségesebbé teszik a hajat, a kiváló alapanyaggal pedig nem fukarkodtak, ugyanis minden egyes termék fél liter Carlsberg sört tartalmaz. Bár a nagymamám esküszik rá, hogy régebben mindenki sörrel formázta a haját, és pakolásnak is használták, ezek az új termékek remélhetőleg valamivel jobb textúrával bírnak és kellemesebb érzetet nyújtanak.

Ebben a videóban is arra esküsznek, hogy a sör csupa jó tulajdonsággal bír, sőt, még azt is megmutatják, milyen érdekes fagyasztásos technikával lesz a sörből krémalapanyag: