5 jógi, akit követned kell Instagramon

2015. július 03.
Hiszen miért is ne használhatnád egyik kedvenc közösségi oldalad a teljes tudatosság eléréséhez? Inspirálódj Instagramon!

1. Gypsetgoddess

Caitlin Turner irigylésre méltó helyszíneken mutatja be a tökéletes pózokat: jógázik napsugarak festette hegyszirteken, sőt még a víz alatt is!

2. Yogabeyond

Szívmelengető és nagyon ösztönző az Ausztráliában élő jógiházaspár, Honza és Claudine Lafond oldala. A fitt pár csodás helyekre kirándul, és mindig mutatnak egy-két trükkös mozdulatot.  

3. Patrickbeach

Miért nem követed még Patrick Beachet? Ő egy hosszúhajú, szakállas férfi, aki nem mellesleg jógaoktató – szóval bármikor gyöngyörű pózokba vágja a tökéletes testét.

4. Laurasykora

Ez talán a legcukibb jógás Instagram oldal mind közül. Laura Sykora az alapítója a Two fit Moms nevű életmód-tanácsadó oldalnak, és képein gyakran feltűnik férje és tüneményes kislánya is. Szóval a „nincs időm jógázni” nem kifogás.

5. Mcyogi

Mc Yogi oldala egy kicsit eltér az eddigiektől, az ő Instagramján ugyanis a jóga mellett a zenének is fontos szerepe van. Az egészségtudatos mc hol őrületes fesztiválokon csapatja, hol napüdvözléssel próbálja meg felnyitni a harmadik szemét.