5 fesztiválkütyü a felszabadult bulizásért

2015. július 20.
A nyári fesztiválszezon az önfeledt bulizásról szól, de ez nem jelenti azt, hogy ne készülhetnénk rá a dologra néhány praktikus kütyüvel. Napelemes töltővel vagy össezcsukható műanyagpohárról biztosan csak még jobb lehet a hangulat.

1. Tevepúp (víztartályos hátizsák)

A fülledt nyári melegben, amikor izzasztó bulit izzasztó buli követ, nincs is fontosabb, mint a hidratálás. Ha egy percre sem akarsz kimaradni a fesztiválforgatagból, viselj hátadon egy víztartállyal ellátott hátizsákot, hogy a kivezetett kis csövön keresztül bármikor folyadékhoz juthass. Estére pedig akár a kedvenc koktéloddal is megtöltheted!

Vehetsz például itt.

2. Összecsukható műanyagpohár

Nagyon praktikus, ha mégis túlzásnak tartod beszerezni a fent említett tevepúpot. Különösen jól jön azoknak, akik bár imádják a fesztiválokat, de rettegnek a herpesztől, így ugyanis az üvegből ivást is jól ki lehet bekkelni, mégsem maradunk ki a jóból! Az apró, körülbelül poháralátét méretű körré összecsulható pohá kényelmesen elfér a zsebünkben is!

Vehetsz például itt.

3. Napelemes töltő

Tényleg kevés hasznosabb van ennél. Ha valaki vérbeli fesztiválozó, az biztosan sátrazik, ott pedig egészen biztosan nincsen konnektor. Ilyenkor jön az a pokoljárás, mikor minden bárt, civil sátrat, vagy környéken lakó ismerőst végig kell kérdezni a telefontöltési lehetőségért. A napelemes töltő környezetbarát és n nagyon kényelmes megoldásnak bizonyulhat.

4. Zsebpokróc

Mert ki tudja mikor lesz szükséged egy pokrócra? Ha elfáradtál, de mégsem ülnél a földre, vagy ha pillanatok alatt kell romantikus hangulatot varázsolnod! Ezek a zsebpokrócok vízállóak, és – nem meglepő módon – zseb méretűre hajtogathatóak össze, szóval tényleg nagyon jó szolgálatot tehetnek.

Vehetsz például itt.

5. Walkie-talkie órák

A fesztiválok egyik legnagyobb stresszfaktora, hogy a bulik hevében elveszítjük barátainkat. A zene ordít, a telefon lemerült, vagy el se hoztátok a sátorból. Az atombiztosnak hitt, vészhelyzet esetére megbeszélt találkozóhelyre már senki sem emlékszik. A csuklóra szerelhető, apró walkie-talkie-k segítségével egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot az ismerősökkel, ráadásul az egész olyan jópofa, hogy csak még jobb lesz tőle a buli.

Vehetsz például itt.

(Fotók: Profimedia – Red Dot)