Legyen veled négylábú barátod a nyaraláson is!

2015. augusztus 12.
Miért éppen a pihenésből maradna ki kutyusod? Ha nem hagyod otthon négyábú barátodat, téged sem gyötör majd a lelkiismeret-furdalás a vízparton heverészve. A Magyar Turizmus Zrt. "Utazz kutyával!" kampányával a kutyabarát nyaralást szeretné támogatni, ebben pedig most te és kedvenced is részt vehettek!


(Rúzsa Magdi kedvenceivel)

Ha a gazda úgy tervezi a nyarát, hogy magával viszi ebét is, nem fogja kísérteni a szomszédoknál hagyott állat bánatos szeme. Nem lebeg majd a szeme előtt a reménykedő pofa, hogy hátha ő is csatlakozhat a családhoz, hogy csak tévedés az egész, úgysem hagyják magára a gazdik, hisz ő sosem hagyná cserben őket.


(Pindroch Csaba és Szendi)

A Magyar Turizmus Zrt. is arra ösztönözni a kutyatartókat, hogy bátran keljenek együtt útra, tapasztalják meg: a magyarországi vendéglátás a kutyás embereket manapság minden igényt kielégítően igyekszik kiszolgálni. Ennek érdekében a Magyar Turizmus Zrt. „Utazz kutyával!” szlogennel indít kampányt a kutyabarát szállások, vendéglátóhelyek és a kutyás utazás népszerűsítésére. A kampányban a bevállalós kutyatartók is részt vehetnek saját fotóikkal, melyekkel értékes ajándékokra is szert tehetnek. Az akció arra szeretné ösztönözni a kutyatartókat, hogy utazzanak belföldön, fotózzák le magukat és kutyájukat kutyabarát szálláshelyen vagy felismerhető magyarországi turisztikai látnivaló előtt, Instagram profiljukra töltsék fel a képet, és lássák el #utazzkutyaval hashtaggel. A posztban meg kell jelölni továbbá a kutyabarát szálláshely vagy turisztikai látnivaló nevét, címét. A feltöltött fotók közül a szakmai zsűri választja ki a legötletesebbet, aki a fődíjat is megnyeri! Ajándékkal jutalmazzák a legtöbb lájkot kapó képet, továbbá az akciót kedvelők között is többféle nyereményt sorsolnak ki.