Itt az alakformáló boxer férfiaknak

2015. augusztus 24.
A falatnyi miniruhák alatt megbúvó, lélegzetelszorító, feleslegleszorító nagymamabugyik reneszánszán felbuzdulva miért ne csalhatnának egy kicsit a férfiak is? Például alakformáló boxerrel.

A Tone Trunks névre keresztelt alakformáló boxernadrág mindössze 10 fontért ígér magabiztosabb megjelenést a férfiaknak. Akárcsak a női alakformáló daraboknál, itt is a nem kívánatos úszógumi és sörhas eltűntetése a cél. De akár a valaha feledés homályába merült leszorítós bugyik, – amiket aztán Bridget Jones karaktere hozott fel a mélyből – ez a boxer is csak a ruha alatti vonzóbb sziluett megteremtésére képes.


(Fotó: Profimedia – Red Dot)

A férfiaknak szánt alakformáló holmiknak még nincs olyan nagy múltjuk, mint a nők számára kifejlesztett daraboknak, de ma már egyre több cég gyárt ilyesmit. Az Under Armour sportmárka is gyártott már alakformáló alsónadrágokat, míg a Nike futónadrágjai a férfiak combjait teszik tónusosabbá. A Tone Trunksot gyártó csoport megalkotói pedig korábban feszesebb testet mutató pólókkal próbáltak javítani a férfiak önérzetén.