Tölts iPhone-t a farmereddel!

2015. augusztus 26.
Ugye milyen idegesítő, mikor egy hosszú, rohangálós nap közepén a telefonod feladja, a környéken egy szál konnektor se, nálad meg amúgy sincs töltő. És mi van, ha azt mondjuk, hogy elég csak zsebre dugni?

Márhogy csak akkor, ha beépített telefontöltős farmerod van. És elviekben lehet is olyanod, mert feltalálták. A farmernadrágokat gyártó Joe’s Jeans alkotta meg a #Hello névre keresztelt farmert, ami képes erre a fent említett bravúrra. A majdnem 200 dollárért vesztegetett (a töltőért még külön kell fizetni) nadrág hátsó zsebében beépített töltő van, amivel bármilyen szorult élethelyzetben csutkára tölthetjük iPhone 5, 5S vagy 6 típusú készülékünket – mást sajnos egyelőre nem. A beépített hordozható töltő mellett külön zseb van a telefon tárolására is, ami praktikusan úgy lett kialakítva, hogy ha leülünk se préseljük agyon a telefont. 

A Joe’s egyébként nem az első cég, akinek eszébe jutott ez az ötlet:  például az I/O Denim is tervezett már hasonló zsebekkel felszerelt nadrágot. Kérdés persze, hogy tényleg ekkora ez az ötlet, és okos dolog-e telefontöltésre használni a hátsó zsebeket, amikből például elég könnyű elemelni bármit is. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen nadrág esetében arra azért mindenképpen érdemes figyelni, hogy mosás előtt alaposan átnézzük a zsebeket!