Vidéki stílus otthonra

2015. szeptember 08.
Ti is szeretitek a romantikus, vidéki stílusú kiegészítőket a lakásotokban? A PandArte bloggere rajong értük, ezért most mutat nektek egy nagyon jó kis lelőhelyet!

Ági 2008 és 2010 között másfél évet élt Franciaországban, itt találkozott először a szívéhez oly közel álló romantikus, vidékies lakberendezési stílusokkal. Órákig tudott nézelődni az ilyen jellegű üzletekben és a szebbnél szebb otthonokban, ahol elvarázsolták a nagyon is tudatosan, nagy türelemmel, kifinomult stílusérzékkel kialakított enteriőrök. Ez a környezet inspirálta arra, hogy egy napon ő is ezzel foglalkozzon, és hogy a saját otthonát is ezen stílusok jegyében alakítsa ki.

„A Fészek Dekor webshop ötlete 2013-ban pattant ki a fejemből. Az akkori helyzetem ugyan nem tette lehetővé egy saját vállalkozás elindítását, de a vágy egy kreatívabb munka iránt és az ezzel kapcsolatos ötleteim folyton ott motoszkáltak fejemben, míg végül 2015 januárjában úgy döntöttem, belevágok. A közben eltelt két év alatt elkezdtem fotózást tanulni. Egy olyan vállalkozást szerettem volna létrehozni, ahol egyszerre hasznosíthatom a multinacionális, kereskedelmi környezetben szerzett tapasztalataimat, illetve a lakberendezés és fotózás iránti szenvedélyemet. A vállalkozást 2015 februárjában alapítottam. Bár a webshop működtetésével kapcsolatos összes munkafolyamatot jelenleg egy személyben látom el, mégis családi vállalkozásként tekintek a Fészek Dekorra, hiszen a családom támogatása nélkül nem válthattam volna valóra ezt az álmomat.”

Milyen kincsekre lehet bukkani nálad ?

A webshopban főleg lakberendezési tárgyakat (képkeretek, dísztárgyak, tároló eszközök, kisbútorok), kerti, fürdőszobai, illetve konyhai kiegészítőket, kisebb ajándéktárgyakat lehet találni. A termékek alapvetően a vintage, shabby chic, provence-i és country stílusok jegyeit hordozzák magukban. Az áruk beszerzésénél az egyediségre, különlegességre törekszem. Nem halmozok fel nagy készletet egyik termékből sem, ezek viszonylag gyorsan kifutnak és inkább mindig újabbak után kutatok. Természetesen figyelembe veszem az aktuális trendeket és az esetlegesen felmerülő egyéni és szezonális igényeket is.

Neked mik a kedvenc termékeid?

A shabby chic stílus megszállott rajongója vagyok, nagyon közel áll a szívemhez ez a régi időket idéző, kopottas elegancia. Ennek megfelelően imádom a főleg fehérre festett, kecses formájú, koptatott bútorokat, tárgyakat, csipkés kiegészítőket, virágmintás motívumokat. Szintén nagy kedvencem minden levendulás termék, ezek a vásárlóim körében is nagy népszerűségnek örvendenek, megunhatatlanok. Az áruk beszerzésekor fontos szempont számomra, hogy kizárólag olyan termékeket értékesítsek, amelyek nekem is tetszenek és amiket saját otthonomban is el tudnék képzelni, amik nem csak szépek, hanem egyben használhatóak, szerethetőek is. Talán furcsán hangzik, de egy-egy szépségtől olykor igen nehéz szívvel válok meg és persze gyakran el is csábulok, így bizonyos termékeket megtartok, hogy a saját otthonomat díszítsék.

Gondolkodsz esetleg egy kis showroomban is, ahol személyesen is meg lehet majd tekinteni ezeket a szépségeket?

Nagy álmom egy saját üzlethelyiség kialakítása, bár ez egyelőre csak a hosszú távú terveim között szerepel. Addig is, még ha csak időszakosan is, de szeretném lehetővé tenni a vásárlóim számára a személyes vásárlás élményét. Épp egy ehhez kapcsolódó ötlet megvalósításán dolgozom, melyről egyelőre többet nem árulhatok el, de a weboldalon és a közösségi oldalakon az érdeklődők hamarosan értesülni fognak mindenről. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, gyakoriak a visszatérő vásárlók és az internetes vásárlás egyszerűsége ellenére sok egyedi igénnyel, segítség kéréssel keresnek meg, ezért szeretnék kedvezni azok számára is, akik a személyesebb/személyre szabottabb vásárlást részesítik előnyben.

Hol találod: www.feszekdekor.hu, Facebook/feszekdekor