Egy nap a városban: jótékony applikáció

2015. szeptember 29.
Egy olyan applikációt mutat be nektek a PandArte bloggere, amivel egyszerre tudtok szuper helyeken kedvezményesen enni és inni, közben pedig hazánk nélkülöző gyerekeinek is segítetek.

Biztos sokan ismeritek az Egy nap a városban blogot, akik sok egyéb lehetőség mellett rengeteg gasztro helyet teszteltek már Budapesten, véleményük alapján pedig általában rengetegen meglátogatják ezeket az éttermeket. Én is sokszor rákeresek az oldalukra, hogy képben legyek az újdonságokkal, vagy akár a régi helyekkel is, amelyeket érdemes újra felkeresni.

A lényeg viszont most az, hogy a blog írói létrehoztak egy olyan applikációt, ami egyből megmutatja, hol van a közelünkben jó hamburgerező, étterem vagy csúcskonyha, de ez csak az első lépés. Használva ezt az applikációt kedvezményesen lehet rengeteg helyen inni és enni, ráadásul még hazánk éhező gyermekeit is támogathatjuk közben!

„Annyi év után végre megjelent az Egy nap a városban app Androidra, iOS-re, Windows Phone-ra és hamarosan BlackBerry-re is, amit bármikor elindíthatnak a felhasználók, ha jó helyeket keresnek Budapesten. „Csak az általunk tesztelt helyek, csak a legjobbak, csak a saját élményeink alapján” – meséli lelkesen Magyarósi Csaba. „Az alkalmazásban lehet keresni távolság és név szerint, listanézetben egy mondatban elolvashatjuk az összegzést, kattintva meg előjön a teljes kritikánk a helyekről, hasonló még nem volt Magyarországon. De nem is ez a lényeg, az étteremkeresés ugyanis csak a keret, aminél sokkal fontosabb, az egyik titkos funkció, a Város hőse, amit január másodika óta készítettünk elő. „

KI A VÁROS HŐSE?
Te vagy az!
Mit tesz a Város hőse?
Úgy számolja fel Magyarországon a gyermekéhezést, hogy közben ez egy fillérjébe sem kerül!

DIÓHÉJBAN:
– a nélkülöző gyerekek napközben kapnak ugyan élelmiszert az oviban, iskolában, de este, hétvégén, tanítási szünetekben nem
– havi 7,5 ezer forint hiányzik 20.000 magyar gyermek étkeztetéséből
– ezért az Egy nap a városban blog összeállt a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal és létrehozták a Város Hőse projektet, amiben az egyik oldalon segítesz, de a másik oldalon visszanyered ezt a pénzt!
– Nem kicsi a tét! Együtt tényleg meg tudjuk szüntetni a gyermekéhezést hazánkban!

A segítség:
– vállalod, hogy visszavonásig fizetsz havi 3750/5000/7500 forintot a GYEA számlájára, te döntöd el, mennyit bír el a büdzséd
– az összeg kizárólag a gyermekeknek megy, kizárólag élelem formájában, nincs adminisztrációs költség, a blog egy forintot se tart meg, sőt, rajtunk át se megy a lóvé és a GYEA se költi bundára a pénzt. Csak ételre, egyenesen a gyerekeknek.

Így nyersz vele:
– a regisztrációnál használt emailcímet beírod az okosmobilos alkalmazásunk Város hőse almenüjébe, és megjelenik a

KEDVEZMÉNY KÁRTYA, amivel Budapest legjobb helyein tudsz KOMOLY kedvezménnyel fogyasztani
– ha hetente egyszer eljársz kajálni, a havi 3500-5000-7500 forint simán visszajöhet
– ha hetente többször, akár a többszöröse is

Az eredmény:
– megmentetted a gyerekeket a nélkülözéstől
– hó végén ugyanannyi, vagy több pénzed lesz, mint eddig volt

További fontos részleteket az applikációban szereplő szuper kedvezményes gasztro helyek listájáról, az app működéséről és a jótékonyságról ezen a linken olvashattok!