Nevezzen el ételt rólad a Mautner Zsófi!

2015. október 16. |

Elindult az Adjukössze+ kampány: aki segít az adjukössze.hu oldalon egy-egy civil projektnek, társadalmi ügynek az adományaival, az a projektek mellé állt hírességekkel nyerhet egy feledhetetlen közös élményt!

Fejős Éva a Greenpeace veszélyes hulladéklerakók felszámolását célzó kampányát támogatja, s aki adományoz, annak esélye lehet arra, hogy az írónő bele álmodja személyét egy karakterként a következő regényébe.

Mautner Zsófi az Igazgyöngy Alapítvány hátrányos helyzetű gyermekek tanodáját segítő projektje mellé állt, s egy szerencsés adományozót invitál egy közös főzésre, sőt az illetőről nevez el egy új ételkölteményt!

Winkler Róbert pedig annak a nyertesnek kínál egyszerre két tesztvezetést is (két igen különleges autóval), aki a Magyar Rett Szindróma Alapítvány élményterápiás gyűjtésébe száll be.

A sornak itt még nincs vége, hamarosan újabb hírességek és további gyűjtések indulnak, annak is érdemes figyelnie az oldalt, aki szeretné egyszer a zenekari turnézás élményét átélni, mert hamarosan erre is lehetőség lesz!

„Olyan szervezetekkel indítjuk el ezt a kampányt, amelyekkel régóta szorosan együtt dolgozunk. Célunk, hogy az Adjukössze+ kampánnyal olyanokhoz is elérjünk, akik egyébként talán nem is gondolnának arra, hogy egy-egy társadalmi ügyet támogassanak. Így azonban ők is megismerhetik ezeket a fontos és hasznos kezdeményezéseket, ráadásul egy olyan különleges élményt nyerhetnek azzal, ha segítenek, ami tényleg egyedi, hiszen máshol nincs rá lehetőség” – mondta Szegedi Andrea, az adjukössze.hu programvezetője.

A kampányhoz tartozó videók megtalálhatók az adjukössze.hu oldalon.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Megnyitott Kecskemét első csomagolásmentes boltja csomagolásmentes bolt

Megnyitott Kecskemét első csomagolásmentes boltja

Karantén után is a kedvenceink: Sütő Emese Franciska karantén

Karantén után is a kedvenceink: Sütő Emese Franciska