Nevezzen el ételt rólad a Mautner Zsófi!

2015. október 16.
Elindult az Adjukössze+ kampány: aki segít az adjukössze.hu oldalon egy-egy civil projektnek, társadalmi ügynek az adományaival, az a projektek mellé állt hírességekkel nyerhet egy feledhetetlen közös élményt!

Fejős Éva a Greenpeace veszélyes hulladéklerakók felszámolását célzó kampányát támogatja, s aki adományoz, annak esélye lehet arra, hogy az írónő bele álmodja személyét egy karakterként a következő regényébe.

Mautner Zsófi az Igazgyöngy Alapítvány hátrányos helyzetű gyermekek tanodáját segítő projektje mellé állt, s egy szerencsés adományozót invitál egy közös főzésre, sőt az illetőről nevez el egy új ételkölteményt!

Winkler Róbert pedig annak a nyertesnek kínál egyszerre két tesztvezetést is (két igen különleges autóval), aki a Magyar Rett Szindróma Alapítvány élményterápiás gyűjtésébe száll be.

A sornak itt még nincs vége, hamarosan újabb hírességek és további gyűjtések indulnak, annak is érdemes figyelnie az oldalt, aki szeretné egyszer a zenekari turnézás élményét átélni, mert hamarosan erre is lehetőség lesz!

„Olyan szervezetekkel indítjuk el ezt a kampányt, amelyekkel régóta szorosan együtt dolgozunk. Célunk, hogy az Adjukössze+ kampánnyal olyanokhoz is elérjünk, akik egyébként talán nem is gondolnának arra, hogy egy-egy társadalmi ügyet támogassanak. Így azonban ők is megismerhetik ezeket a fontos és hasznos kezdeményezéseket, ráadásul egy olyan különleges élményt nyerhetnek azzal, ha segítenek, ami tényleg egyedi, hiszen máshol nincs rá lehetőség” – mondta Szegedi Andrea, az adjukössze.hu programvezetője.

A kampányhoz tartozó videók megtalálhatók az adjukössze.hu oldalon.