Készítsd el a kedvenc nyári ékszered!

2016. június 07.
Itt az ideje ismét egy olyan workshopnak, ahol ékszereket készíthettek. A PandArte bloggere ezúttal Folenta Design-nal közösen szervezi ezt a szuper programot! Elkészíthetitek a kedvenc nyári szetteteket, választhattok pasztell sárgát, rózsaszínt, kéket, zöldet, valamint szürkét és barackot.

WORKSHOP

Két különböző szettet állítottunk össze nektek.
1. szett
Hosszú nyaklánc, karkötő és dugós fülbevaló. Ahogy láthatjátok, fa golyókkal vannak díszítve a zsinórok. Ezeknek a színeit is Ti dönthetitek majd el, hiszen be tudjátok festeni a golyócskákat, sőt, még aranyfóliával is kiegészíthetitek.

2. szett
Rövidebb fazonú, fonott nyaklánc, karkötő és dugós fülbevaló. Természetesen itt is ti választhatjátok ki kedvenc színeiteket, illetve az arany vagy ezüst kellékeket, kapcsokat. A képen Rékán láthatjátok is, milyen felvéve ez a nyaklánc, illetve több opciót is mutatunk arra, hogyan lehet a fa dugós fülbevalókat befesteni mindkét csomag esetében.

Helyszín: Most a szuper hangulatos DIP Design Vásárban találkozhattok velünk!

Central Passage – G3 Rendezvényközpont,1061 Budapest, Király u. 8-10.

A Deák tértől néhány lépésnyire a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín a DIP művészeti vásár számára. Ez a vásár alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A színes kínálatban a fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái – ékszerek, ruhák, kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, játékok – mellett natúr kozmetikumok is megtalálhatók.

Jelentkezés és érdeklődés ITT.