Kerti parti és grill ’n’ chill hangulat

2016. július 08.
Ismét gasztrotörténelmet ír a Gellért: kerti partira készül a legpatinásabb hazai szálló Budapest legklasszabb gasztrohelyeinek kínálatával, a legütősebb kézműves sörökkel, borokkal, babzsákokkal, raklap bútorokkal és megfizethetetlen élményt nyújtó panorámával. Belépés díjtalan!

Július 8-án és 9-én Budapest egyik legszebb teraszára költözik a grill ‘n’ chill hangulat. Az ország legmenőbb kerti partiján étel fronton nem találunk kivetni valót, a legkülönfélébb kreatív konyhák képviseltetik magukat. A Céltorony sportbisztró grill- és barbecue ételei, faszénparázs fölött sütött húsai, a pozitív energiát sugárzó Funky Pho dél-vietnámi ízei, a Kollázs Food Truck magyar-francia fúziós konyha rusztikus brasserie fogásai és a Steamboo, Szabó Győző színművész saját fejlesztésű gőzgolyói minden ínyenc ízlelőbimbóinak teljes íz-orgiát biztosítanak. A megújulása óta sörkonyhára szakosodott Gellért Söröző olyan ételeket vonultat fel, mint a malacpofás bruschetta.

Aki nem mer kockáztatni, új ízekkel kísérletezni, annak is lesz lehetősége csillapítani az éhségét klasszikus streetfood ételekkel, hot-dogokkal és mini gourmet hamburgerekkel. A nagy hőségben pedig a hideg levesekkel és jéghideg csapolt sörökkel várják az enyhülésre vágyó érdeklődőket.

A létező legfinomabb kézműves sörkülönlegességeket a sörforradalom mekkája, az Élesztő hűti be erre az alkalomra, de válogatott kézműves borokat is ihatunk majd.

Infó: www.gellertsorozo.hu