Meglepetés magyar dizájnerektől

2016. július 26.
Szuper ajándékötletet mutat most be nektek a PandArte bloggere, amivel barátnőiteket, de akár saját magatokat is meglephetitek!

Két magyar anyuka elhatározta, hogy elindítanak egy olyan kezdeményezést, amellyel a hazai designerek számára egy teljesen új bemutatkozási lehetőséget nyújtanak! Mostantól egy nagyon szép meglepetés dobozba rejthetik termékeiket, amiket a vásárlók otthonába szállítanak.

Örsi-Korényi Szilvia és Pál Piri, a FeMini Box két megálmodója és alapítója. Saját vállalkozásaik mellett (Mirifay Design és ByPippa) indították el ezt a szolgáltatást, amellyel a haza alkotók számára még több megjelenést szeretnének biztosítani.

„Saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy korlátozottak a lehetőségek, főleg akkor, amikor szerény a tervező büdzséje és még egy egyszerű webshop elkészítése is nagy terhet jelent. Ezért nagyon sok kiváló hazai tervezőt nem ismerhetünk meg, ami nagy veszteség, mert hiszünk abban, hogy a tömegcikkekkel ellentétben sokan igénylik a tehetséges alkotók által tervezett és kivitelezett termékek jelenlétét otthonaikban. „

„Ez Magyarország első olyan meglepetés doboz szolgáltatása, ami szándékunk szerint kéthavonta kerül megjelenésre. Tartalmilag a nők érdeklődési világát célozzuk meg: baba-mama-gyermek; ékszer; szépségápolás; DIY; lakás dekor; kreatív papír dekor témakörök szerint.”

Minden FeMini Box 4 hazai tervező termékét és a FeMini Magazint tartalmazza. Utóbbiban részletesen bemutatják a dobozban található aktuális tervezők életpályáját és termékeiket. A Magazin második felében pedig kedvezményes kuponok vannak.

Az első box témája: Helló Bébi

Az első doboz leginkább a 0-1 éves gyerkőcös anyukáknak szólt, amit limitált példányszámának is köszönhetően, hamar elkapkodtak, Szilviék legnagyobb örömére. Én is az előző héten kaptam kézbe, nagy izgalommal csomagoltam ki, mutatom is miket találtam benne!

Bimbadesign DIY csörgőjét és foltvarró mintáit, Pici kártya fotókártyáit, Dream Decor fa dekor szivecskéjét és KreaBaby takarócsipeszét. Ebben a kiadásban még volt három bónusztermék is! Bypippa cuki puha nyuszija, A Matricalány matricái, és Dobozka Manufaktúra cumitartó, süti formájú doboza.

Plusz ugye az említett kis magazin a bemutatkozásokkal és extra kuponokkal, amikben még több hazai tervező vett részt! Nagyon sokat eddig nem is ismertem közülük, úgyhogy a doboz máris elérte célját.

Mondanom se kell, nagyon tetszettek a meglepetések! Szeretem is ezeket az alkotókat, minden nagyon szép és igényes és ami fontos, HASZNÁLHATÓ! Ármin szerintem imádni fogja gyürködni a puha nyuszijátékot, én alig várom, hogy lefotózzam majd a kártyákkal, egy kis DIY sosem árt, pláne, ha a gyerekemnek készíthetem el a következő játékát, a matricákat és fa dekorokat alapvetően imádom, a cuminak mindig kell egy biztos hely, a takarót pedig mindig lerúgja magáról Ármin::) Szóval, telitalálat! Már nagyon kíváncsi vagyok a következő , szeptemberi tematikára is, amit augusztus közepe felé árulnak el a lányok a Facebook-oldalukon!

Ja, és ami persze még fontos, hogy mennyibe is kerül is ez a móka, amivel szerintem minden Nő szívesen meglepné magát kéthavonta. Az ára előzetes utalással 6.880 Ft, utánvéttel 6.990 Ft… jóval olcsóbb, mint a doboz tartalma!