Nyári hangulatot idéző kerámiák

2016. augusztus 02.
A PandArte bloggeres meseszép kerámiákat talált nemrég, amiket nektek is látnotok kell! Igazi nyári hangulat lesz tőlük bárhol!

Milyen csodálatos érzés lehet, hogy reggel felkelsz, leülsz a korongod elé a saját kerámiaműhelyedben, és teljesen átszellemülve, egybeolvadva az érzéseiddel és élményeiddel, szebbnél szebb tárgyakat alkotsz. És ez a munkád. Meixner Etelka kerámiaművész így éli az életét, a munkái mellett pedig nem tudtam elmenni szó nélkül!

Persze imádom a türkizt, ezért egyből beleszerettem Etelka DROP kollekciójába, ami számomra egy trópusi tengerpart légiesen könnyed és párás hangulatát árasztja magából. Akár a saját konyhánk étkezőasztalán is.:)

Ezek a képek egyébként a Páskom Cottage-ban készültek, amiről korábban már írtam nektek,ugyanis Misi a tulaj és Etelka régi jó barátok. Mindketten úgy érezték, hogy ezek a munkák abszolút passzolnak Páskom varázslatos világához.

Amik még nagyon tetszenek, azok a U&ME bögrék, amiknek olyan a textúrája, mintha egy kanapé ülőrésze lenne, tudjátok, a behúzott gombokkal! Imádom a jó nagy bögréket, amikből finom teákat és tejes kávékat lehet szürcsölni a hűvösebb napokon.

Extra cukiságnak számítanak a marokállatkák! Van elefánt, malacka, madár, nyúl és víziló is. Ezek gondolom inkább olyan kis szerencsét hozó apróságok, amiket akár magunkkal is vihetünk a kritikus helyzetek jóra fordulása végett.

Szóval érdemes megismerni Etelka munkáit és jövőbeli terveit, ha pedig élőben szeretnétek kipróbálni, aminek ő a nagy tudója, akkor erre van esély, mert szokott workshopokat is tartani!