Nyári hangulatot idéző kerámiák

2016. augusztus 02. |

A PandArte bloggeres meseszép kerámiákat talált nemrég, amiket nektek is látnotok kell! Igazi nyári hangulat lesz tőlük bárhol!

Milyen csodálatos érzés lehet, hogy reggel felkelsz, leülsz a korongod elé a saját kerámiaműhelyedben, és teljesen átszellemülve, egybeolvadva az érzéseiddel és élményeiddel, szebbnél szebb tárgyakat alkotsz. És ez a munkád. Meixner Etelka kerámiaművész így éli az életét, a munkái mellett pedig nem tudtam elmenni szó nélkül!

Persze imádom a türkizt, ezért egyből beleszerettem Etelka DROP kollekciójába, ami számomra egy trópusi tengerpart légiesen könnyed és párás hangulatát árasztja magából. Akár a saját konyhánk étkezőasztalán is.:)

Ezek a képek egyébként a Páskom Cottage-ban készültek, amiről korábban már írtam nektek,ugyanis Misi a tulaj és Etelka régi jó barátok. Mindketten úgy érezték, hogy ezek a munkák abszolút passzolnak Páskom varázslatos világához.

Amik még nagyon tetszenek, azok a U&ME bögrék, amiknek olyan a textúrája, mintha egy kanapé ülőrésze lenne, tudjátok, a behúzott gombokkal! Imádom a jó nagy bögréket, amikből finom teákat és tejes kávékat lehet szürcsölni a hűvösebb napokon.

Extra cukiságnak számítanak a marokállatkák! Van elefánt, malacka, madár, nyúl és víziló is. Ezek gondolom inkább olyan kis szerencsét hozó apróságok, amiket akár magunkkal is vihetünk a kritikus helyzetek jóra fordulása végett.

Szóval érdemes megismerni Etelka munkáit és jövőbeli terveit, ha pedig élőben szeretnétek kipróbálni, aminek ő a nagy tudója, akkor erre van esély, mert szokott workshopokat is tartani!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Gryllus Dorka és Lengyel Tamás kiáll az autistákért autistic art

Gryllus Dorka és Lengyel Tamás kiáll az autistákért