5 utazós kütyü, amire szükséged lehet még a nyáron

2016. július 31.
Manapság rengeteg különleges kütyü készül azért, hogy még kényelmesebbé tegyék számunkra az utazást. Ilyenekből válogattunk ötöt.

1.Univerzális SIM-kártya

Ez az egyik leghasznosabb dolog, amit birtokolhatunk: az univerzális SIM-kártya 200 ország mobilszolgáltatóival áll kapcsolatban, ezért rengeteg országban borsos extra díjak nélkül telefonálhatunk és smsezhetünk.

2. Különleges szemmaszk

Utazások közben nagyon fontos, hogy még a legkényelmetlenebb körülmények között is képesek legyünk aludni kicsit, mert fáradtan nem hogy a városnézést, de a strandolást sem lehet élvezni. Erre jól jöhet a szemmaszk, de ha a hagyományos változatnál vagányabb kütyüre vágynánk, válasszuk például a Go to Sleep terápiás maszkját, ami nyugtató kék fényekkel segít relaxálni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

3. Párna-sál

Ugyanígy segíthet a kényelmetlen ülve alvásban a Trtl Travel Pillow, ami egy különleges kialakítású sál: megtámasztja fejünket, így kényelmesen, nyakfájdalmak nélkül aludhatunk repülőn, vonaton, autóban vagy ahol csak akarunk.

4. Hordozható fűszertartó

Első ránézésre talán feleslegesnek tűnhet, de egy igazi gasztromániás tudja, mennyire fontos, hogy mindig gazdagon fűszerezhessünk. Vidd magaddal kedvenc ízeidet egyszerűen és praktikusan!

5. Fehérnemű titkos zsebbel

Megeshet, hogy olyan helyre utazunk, ahol érdemes fokozottan figyelni értékeinkre. És hol máshol tudhatnánk nagyobb biztonságban pénzünket, mint tulajdon testünkön? Ehhez már ragasztószalagra sincs szükség, mivel készülnek olyan speciális fehérneműk, melyeken külön kis zseb is található erre a célra!