Őszi buli a Káli-medencében

2016. szeptember 06.
A Káli-medence az a hely Magyarországon, ahová mindig visszavágyik az ember, ha egyszer volt szerencséje arra járni. Alapvetően is gyönyörű a táj és mesések az apó falvak, de a nagy érdeklődésnek köszönhetően már különböző szuper programokon is résztvehetünk. Szeptember 17-én például a 3. Káli bulin!

Mi általában nyár előtt és ősszel járunk erre, hogy elkerüljük a forgalmasabb időszakokat. Idén májusban töltöttünk el a Káli Art Innben egy éjszakát, ami leginkább egy nagyon hangulatos Toszkán kis falura emlékeztet. Ez lesz például az egyik helyszíne ennek a bizonyos Káli bulinak. De a buli programja előtt, íme pár csábító élményfotó a kiruccanásunkról.

Ami pedig a bulit illeti, lesz minden, de fesztiválhangulat biztos nem! Inkább nyugodt, evős, borozós programokkal várják az érdeklődőket. Az idei Káli bulin még több beszélgetős-ismeretterjesztős program lesz, olyan témákban, amiről azt gondolják, érdekelhet titeket: a gasztronómia és az egyéb élvezetek kapcsolata, útkeresés a magánéletben és a vállalkozásban… Lesznek workshopok is, ahol kérdezhettek divattervezőtől, kávészakértőtől, lakberendezőtől és fotóművésztől is. Érdemes követni az esemény Facebook-oldalát a mindig friss infokért!

Szeptember 17-én Köveskálon találkozunk!

PandArte