Nick Vujicic ismét Magyarországon

2016. szeptember 12.
Nick Vujicic európai előadói körútra indul. A pár évvel ezelőtti, nagy sikerű magyarországi teltházas program után, idén is a Nem Adom Fel Alapítványt kereste meg együttműködési szándékkal.

Nick Vujicic sérültsége és szembeötlő mássága miatt rengeteget küzdött saját sorsának elfogadásával. Személyisége mégsem a lelki küzdelmek visszamaradó pszichológiai hatásairól tanúskodik, épp ellenkezőleg: hihetetlenül példaértékű életével fogyatékossággal élő és ép emberek ikonjává vált. Előadásain az általa megélt nehéz pillanatokról beszél, és azt tanítja, ami mindannyiunk számára karakterformáló hatással lehet: fordítsd a nehézségeidet lehetőséggé.
Nick Vujicic saját felismerésein keresztül kialakított életszeméletét átadva segít a mai magyar nemzedéknek egy elfogadó és befogadó társadalom létrehozásában.

NICK VUJICIC ELŐADÁSAI BUDAPESTEN:

Szeptember 21. 19:00 Tüskecsarnok – Téma: AZ IGAZI SIKERHEZ VEZETŐ ÚT

Szeptember 22. 11:00 Tüskecsarnok – Téma: MARADJ ERŐS! (Az iskolai és online zaklatások elleni küzdelem) „Zártkörű” előadás iskolai csoportoknak.

A diákoknak szervezett előadás különlegessége, hogy nem csak a Tüskecsarnok 3500 fős helyszíni közönsége vehet részt a programon, hanem élő internetes közvetítés segítségével lehetőséget biztosítunk minden magyarországi iskolának hogy diákjai meghallgathassák Nick Vujicic hiteles, életközpontú üzenetét önmagunk és mások elfogadásának fontosságáról.

Szeptember 22. 19:00 Tüskecsarnok – Téma: AZ ELFOGADÁS EREJE
(társszervezésben az Ezazanap.hu keresztény közösséggel)

Nick Vujicic előadásaira a jegyértékesítés már megkezdődött, melynek bevételét teljes egészében a Nem Adom Fel Alapítvány által működtetett, sérült emberek integrációját támogató programokra fordítják.

Jegyek vásárolhatók online a www.nemadomfel.hu/nickvujicic oldalon, illetve személyesen munkanapokon 14-19 óra között a Nem Adom Fel Café é& Bar-ban (VIII. kerület, Baross u. 86. – bejárat a Magdolna és a Szűz utca sarkánál).