VIA GASZTRONÓMIA – a Dél-Dunántúl minden íze

2016. október 05. |

Október második hétvégéjén fantasztikus ételekkel várják a kulináris élvezetekre vágyókat számos dél-dunántúli étteremben.

Eszményi hétvégi programot szervez hedonistáknak a dél-dunántúli régió: október 7-én, 8-án és 9-én a festői táj sokrétű gasztronómiájának legkiemelkedőbb képviselőinél kóstolhatunk ínycsiklandó, prémium kategóriás ételeket, kedvező árakon.

Az ezerarcú déli régiónak és mediterrán hangulatú székhelyének, Pécsnek egyik legnagyobb erőssége kiemelkedő gasztronómiája, melyet egyrészt a helyi alapanyagoknak, másrészt a multi-kulti lakosság gazdag gasztronómiai hagyományainak köszönhet.

A résztvevőket szinte lehetetlen felsorolni, a szekszárdi Merops és a pécsi Zsolnay étterem mellett kóstolhatunk a szekszárdi Kávé Háza 1927., a pécsi Csokoláda csokiműhely, a máriagyűdi Czukor Borsó cukrászda, a palkonyai PalKonyha vendégfogadó finomságaiból is.

Bemutatkoznak a villányi pincesor borai és csemegéi, és még egy sor dél-dunántúli falu és város vendéglátóhelye. Regisztráció, asztal foglalás és a résztvevők listája itt.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Életmód

Miért olvasd el ezt most hangosan? felolvasás

Miért olvasd el ezt most hangosan?

10 tipp, hogy ne ess bele a jojócsapdába diéta

10 tipp, hogy ne ess bele a jojócsapdába