VIA GASZTRONÓMIA – a Dél-Dunántúl minden íze

2016. október 05.
Október második hétvégéjén fantasztikus ételekkel várják a kulináris élvezetekre vágyókat számos dél-dunántúli étteremben.

Eszményi hétvégi programot szervez hedonistáknak a dél-dunántúli régió: október 7-én, 8-án és 9-én a festői táj sokrétű gasztronómiájának legkiemelkedőbb képviselőinél kóstolhatunk ínycsiklandó, prémium kategóriás ételeket, kedvező árakon.

Az ezerarcú déli régiónak és mediterrán hangulatú székhelyének, Pécsnek egyik legnagyobb erőssége kiemelkedő gasztronómiája, melyet egyrészt a helyi alapanyagoknak, másrészt a multi-kulti lakosság gazdag gasztronómiai hagyományainak köszönhet.

A résztvevőket szinte lehetetlen felsorolni, a szekszárdi Merops és a pécsi Zsolnay étterem mellett kóstolhatunk a szekszárdi Kávé Háza 1927., a pécsi Csokoláda csokiműhely, a máriagyűdi Czukor Borsó cukrászda, a palkonyai PalKonyha vendégfogadó finomságaiból is.

Bemutatkoznak a villányi pincesor borai és csemegéi, és még egy sor dél-dunántúli falu és város vendéglátóhelye. Regisztráció, asztal foglalás és a résztvevők listája itt.