Szupermenő ruhakollekció kutyáknak

2016. október 27.
Púderszínű kötött pulóverek, vagány kapucnis pulcsik és karácsonyváró rénszarvasos felsők - egytől-egyig kutyáknak, a River Islandtől!

Nehéz kérdés, hogy öltöztessük-e ruhába kedvenceinket: egyrészt ott van a funkcionalitás, mert mindenki nyugodtan elhiheti, hogy tudnak tacskók 22 fokos lakásban is látványosan fázni, de jóérzésű ember nem akar, vagy legalábbis megpróbál nem hülyét csinálni kutyájából a csiricsáré kutyaruhákkal.

Annyi biztos, hogy a kutyaruhák esetében a legfontosabb, hogy azok a lehető legkényelmesebbek legyenek az állatok számára – ne legyen túl szoros, ne zavarják őket a díszítések. És akkor nincs is vele semmi baj. Szerencsére a River Island szupermenő kutyakollekciója pontosan ilyennek tűnik. A márka a hidegre való tekintettel puha kötött holmikat és kapucnis pulóvereket tervezett a négylábúak számára, amik nem mellesleg elég mutatósak is.

A nyolc darabból álló RI DOG kollekció mindenféle méretben kínál kutyaruhákat, amikkel a kedvencek őrületesen stílusosak lehetnek. Itt lehet megnézni a darabokat.