Idén is Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpon

2016. október 29.
Az esküvő életünk egyik legszebb, legboldogabb napja – a legtöbb lány habos fehér ruhára, vendégseregre és egy életre szóló élményre vágyik a nagy napon, de van, aki különleges, csendes kézfogót szeretne szűk körben, és olyan is, aki valami extrára, egyedire áhítozik - az Őszi Esküvő Kiállításon mindenki megtalálhatja, amit keres!

November 5-én és 6-án Budapesten, a Hungexpo G pavilonjában minden egy helyen lesz: kiállítók és programok sokasága vár, így akár inspirációgyűjtésre, akár a megfelelő menyasszonyi, vőlegény vagy koszorúslány ruha, helyszín, catering, gyűrű, meghívó, cipő, esküvői fotós, nászút, egyszóval az egy tökéletes esküvő minden részletének kiválasztására lehetősége nyílik a látogatóknak. A hölgyeket és urakat divatbemutatók, színpadi programok, koncert, szakértők várják.

Azok, akik kilátogatnak az Őszi Esküvő Kiállításra, nem csak élményekkel, tapasztalatokkal és információkkal gazdagodhatnak, hanem nyerhetnek is, méghozzá egy valódi álomesküvőt, amelynek értéke több, mint ötmillió forint.

A szervezők a vőlegényekre és édesapákra is gondoltak: míg a menyasszony és a család hölgytagjai megtalálják mindenből a tökéletest, az urakat Férfimegőrző várja, kényelmes ülőhelyekkel, csocsóasztalokkal és bajnoksággal, melyen a legjobb játékos értékes nyereménnyel gazdagodhat.