Ez a különleges svájci csoki enyhítheti a menstruációs panaszokat

2016. november 30.
A 17 speciális svájci gyógynövénnyel felturbózott új csokoládé az ígéret szerint enyhíti a menstruációs fájdalmakat és javítja az általános közérzetet is.

Azt, hogy a csoki boldogabbá tesz, régóta tudjuk, ezért nem is meglepő, hogy a legtöbb nő ösztönösen nyúl az édességek után a menstruáció ideje alatt. A magas kakaótartalmú étcsoki egyébként valóban képes javítani a kedélyállapotot, így segíthet, hogy a menstruáció legkegyetlenebb napjain legalább egy kicsit jobban érezzük magunkat, a svájci Chocolate with Love gyár azonban most olyan kimondottan nőknek készült csokoládéval állt elő, ami célzottan azért készült, hogy enyhítsen a menstruációs panaszokon.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A „Women’s Moon” névre keresztelt csokoládé 17 speciális helyi gyógynövény hozzáadásával készült, amik a szóvívő Marc Widmer szerint képesek enyhíteni a menstruációs fájdalmakat és segítenek, hogy a nők úgy általában jobban érezzék magukat a havi vérzés ideje alatt.

Sajnos egyelőre még nem került sor a termék tömeggyártására, de addig is, amíg a svájci görcsoldó csodacsoki eljut a hazai üzletek polcaira is, nyugodtan próbálkozhatunk a hagyományos (persze lehetőleg fekete) csokoládéval.