Varázslatos égősor saját kezűleg!

2016. december 07.
Karácsony közeledtével sorra kerülnek fel a lakásokban a szebbnél szebb égősorok. A PandArte bloggere most olyan workshopra hív titeket, ahol elkészíthetitek a saját 20 darabos lámpafüzéreteket a kedvenc színeitekkel.

Nagyon designos fényfüzért készíthettek a legújabb PandArte workshopon! Én imádom a kis hangulatvilágításokat a lakás bármely pontján, pláne télen, amikor korán sötétedik. Most hazavihetitek a saját, 20 égősoros füzéreteket a kedvenc színeitekkel.

Ebben Franta Ági lakberendező és tárgytervező lesz a segítségetekre, akinek jellegzetes, patentos csillaglámpa búráit már ismerhetitek! Ági nagyon életvidám és elképesztő lelkesedéssel készíti már több mint hat éve lámpáit, velem együtt pedig már nagyon várja, hogy megmutassa nektek, hogyan álmodhatjátok meg a nagy csillaglámpák kisebb változatait!

A mostani workshop attól lesz még különlegesebb, hogy a Karácsony miatt extra színek közül is választhattok! Szóval több mint 20 színből állíthatjátok össze a lámpafüzéreteket, amikbe most ezeket is belecsempésztük: arany, ezüst, pezsgő, gyöngyház, és réz, ami pedig még nagyon kellemesen csillog is, azok ezek: fenyő, narancs, rózsa, barack, bíbor, halvány kék.

Bővebb infó ITT!