Antik csodák és kortárs kiegészítők a Projekt Showroomban

2017. március 20.
Immár ötödik alkalommal telik meg a Projekt Showroom pop-up boltja antik és vintage kincsekkel, ráadásul idén a szokásosnál tovább, egészen március 26. estig várja az érdeklődőket.

A Projekt Showroom márciusi felbukkanásával évről-évre azoknak akar kedvezni, akik a tavasz megérkezésével szeretnek új életet lehelni otthonukba, mindennapi környezetükbe. Az antik, vintage és régi műhely bútorok mellett idén kortárs kiegészítők teszik izgalmassá és szerethetően eklektikussá a kínálatot.

A két és fél hétig nyitva tartó boltban megtalálhattok mindent, ami a lakberendezéshez kellhet: ruhás – és könyves szekrényeket, tálalókat, kisebb – nagyobb ebédlő és lerakó asztalokat, komódokat, éjjeliszekrényeket, fésülködőasztalt, székeket, padokat, fogasokat, tükröket, foteleket és karosszékeket és rengeteg kiegészítőt is.

„Gondoltunk a ritkaságot keresőkre, akik egy-egy frappáns kiegészítővel szeretnék feldobni otthoni vagy munkahelyi környezetük, és azokra is, akik nem tudnak sokat fordítani a lakás felújítására és szépítésére.” – mondta Csikós Krisztina a Projekt Showroom alapítója.

Felújított kis – és nagybútorok, dizájnerek által új funkciót kapott régiségek és a „csináld magad restaurátorok” kedvéért még megmunkálásra váró, patinásabb darabok is helyet kaptak a kínálatban. Az antik, vintage és újraépített bútorok mellett idén olyan kortárs nemzetközi dizájn kiegészítők is megtalálhatóak a boltban, amelyek korábbi évek kollekcióiból vagy bemutatótermekből maradtak hátra, és csak a pop-up ideje alatt kedvezményes áron elérhetőek.

„A boltban Matisz Alíz vezetésével kialakított enteriőrök inspirációul kívánnak szolgálni arra, hogy az eklektikus, különböző korú és stílusú bútorok és tárgyak hogyan tudnak harmonikus közösséget alkotni, olyan környezetet, amely egyszerre feltölt és kiürít.” – mondta az alapító.

Két szinten, összesen 250 négyzetméteren várja az érdeklődőket válogatott kínálatával március 9. és 26. között a Projekt Showroom pop-up boltja a Paulay Ede utca 29. szám alatt.