A nyugalom szigete a Ritzben

2017. március 21.
Gőzkabinnal, szaunával, és egy egyedi tervezésű úszómedencével várja a vendégeit a The Ritz-Carlton Spa Budapest.

A városi fürdők új gyöngyszeme egy korszerű, a nap 24 órájában elérhető edzőteremmel, egy elegáns, spa kezeléseket nyújtó részleggel, gőzkabinnal, szaunával, és egy egyedi tervezésű úszómedencével várja a látogatókat. A hotel 8. szintjén elhelyezkedő spa különlegessége az üvegtető, így a vendégek természetes fényben fürdőzhetnek.

A nyugalom valódi szigeteként a spa olyan exkluzív kezeléseket kínál, amelyek nemcsak a testre, de szellemre is frissítően hatnak. Mindegyik kezelés személyre szabott, amelyek közül kettőt – Serenity on the Danube és The Royal Palace Ritual – az ESPA kizárólag a budapesti szálloda számára készített.

„Mindig elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy új és különleges dolgokat alkossunk szállodáinkban világszerte, és most átadott budapesti spa ennek a törekvésnek egy újabb ékes példája. A The Ritz-Carlton Spa Budapest olyan kényeztető menedéket kínál, amely minden érzékünkre hat, és hiszünk abban, hogy ez teszi vonzóvá fürdőnket azok számára, akik meg szeretnék tapasztalni a tökéletes spa-pillanatot” – mondta Nicolas A. Kipper, a The Ritz-Carlton, Budapest szállodaigazgatója.