Tavaszi outfit – csak vagányan

2017. április 19.
A PandArte bloggere most két vagány tavaszi outfitet mutat be nektek!

Alig vártam már a NON+ tavaszi kollekcióját, és miután debütált, egyből megtaláltam a legújabb kedvenceimet! A 2017-es tavaszi kollekció mottója „SOUL IN BLOOM” – vagyis lélekvirágzás, ami nagyon izgalmas és egyben letisztult fazonokat tartogat a dinamikus és stílusos nőknek.

A NON+ márka, letisztult eleganciájával, kiforrott és időtálló stílusával, viselőjét nemcsak könnyedén beazonosíthatóvá, de jó variálhatóságával és kombinálhatóságával változatossá is teszi. A márka karakteresen egyedi, mégis konzekvens formavilággal bír, így egy NON+ ruha soha nem megy ki a divatból.

A tavaszi kollekció stílusában a korábbiak folytatása – változatlanul sportosan elegáns – és elsősorban pamut darabokat tartalmaz. Mindemellett a cirmos melange, a farmer és a neon narancs a szezonnak megfelelő frissességet és finomságot visz a márka neutrális világába. Én is ilyen szoknyákat és felsőt választottam. Ebben a neon barackos pulcsiban úgy éreztem, mintha csak úgy szívnám magamba az energiákat!

Azért is szeretem ezeket a ruhákat, mert önmagukban nagyon egyszerűek, de a viselője egy – egy kiegészítővel, vagy a saját ruhatárának a kedvenc darabjaival kombinálva abszolút a saját ízlésére tudja formálni őket…megadja nekik a pluszt, amitől teljesen egyedi lesz az outfit és a Nő! Én a tavasz miatt most virágokkal ” dobtam fel ” a szetteket.

Fotók: Englert Orsi Photography
Ruhák: NON+
Virágok: DIFIORI Virágszalon
Gyűrű: PLANT3D
Cipők: VAGABOND