Készíts papírból függő díszeket!

2017. április 25.
Igazán látványos workshopon vehettek részt április 29-én! A mesés és kreatív papír dekorációiról híres Karcsi Papírboltjának tervezőjével és a PandArte bloggerével most gyönyörű függő díszeket készíthettek!

Tulajdonképpen ez egy olyan tavaszi-nyári dísz, ami örök, hiszen nem hervad el. Egy 30 cm réz karika az alapja, amit ti dekorálhattok majd fel, a zöld alappal és a kiválasztott színű virágaitokkal! Azokat természetesen szintén ti készítitek majd el.

A WORKSHOP MENETE

A leveleket és a virágok szirmait, alkatrészeit már kivágva kapjátok meg, de ezek még csak lapos, síkban lévő körvonalak. Hajlítással, pödréssel, mindenféle kézi formázással kerülnek térbe a növények, és így apránként lehelünk beléjük életet. Ebben lesz nagy segítségetekre Bánlaki Kata, a Karcsi Papírboltjának designere!

Ezt követi a komponálás. Nem mindegy, hogy szimmetrikus vagy aszimmetrikus az elhelyezés, dús vagy ritkás az eukaliptusz, több vagy kevesebb a virág. Itt majd igazán szabad teret adunk az alkotói fantáziátoknak, hiszen alapanyagokkal és színekkel készülünk bőven. Először kicsit majd lemodellezhetitek a számotokra szimpatikus kompozíciót, és aztán megy élesben a dolog! Az egyes elemeket ragasztópisztollyal rögzítitek majd egy karton alapra és aztán a réz karikára.

Azon kívül, hogy ez egy nagyon látványos és tartós dekoráció, kicsit multifunkcionális is, hiszen egyszerűen feldobhatjátok vele a lakásotokat, de használhatjátok esküvői és kerti party dísznek is, az biztos, hogy mindenhol nagyon jól fog mutatni! Kata rengeteg esküvőre és fontos alkalomra készítette már el a dekorációkat, így ha éppen Ti is ilyenre készültök, szívesen ad majd nektek tanácsokat és ötleteket!

Ez a workshop nem csak a tematikája miatt lesz nagyon látványos, hanem a helyszín miatt is, ami Budapest legcsajosabb cukrászdája, a Marangona gasztro.pont! Ez a hely elképesztő desszertasztalairól és esküvői tortáiról híres. Itt várunk titeket egy finom sütivel és kávéval, vagy üdítővel!

JELENTKEZÉS

Időpontok:
Egy workshop három órás, és az alábbi beosztásokra lehet jelentkezni
április 29. szombat
10:00 – 13:00 és 14:00 – 17:00
Egy turnusban maximum 10 fő tud részt venni!

Részvételi díj:
(ami tartalmazza a 30 cm átmérőjű réz karikát,
az összes papír alapanyagot, a sütit és üdítőt, na és persze a munkánkat.
12.000 Ft

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com, kérlek írd meg nekem,
hogy melyik időpont lenne jó számodra

Helyszín:
Marangona gasztro.pont, 1022. Bp, Bimbó út 2.