Így gondolkodj, és élj szabadon!

2017. május 09.
PandArte bloggere ezen a héten abban segít nektek, hogyan tudjátok karban tartani a gondolataitokat.

Szabadságpárti vagyok. Persze ez a fogalom rengeteg mindent takar, de az igazi, nagybetűs SZABADSÁG szerintem az, amikor nem félünk, nem szorongunk, nem stresszelünk, tisztán gondolkodunk, energikusak és kiegyensúlyozottak vagyunk, ami azt is jelenti, hogy nincsenek különböző testi tüneteink sem! Tudom, hogy ennek az állapotnak az elérése nagyon nehéz, de tudok egy módszert, ami biztosan segít!

Sokszor csodának tűnik, amit csinál, pedig nem az!

Nagy szerencsém van, hogy a párom, Salinger Richárd tulajdonképpen már hét éve azzal foglalkozik, hogyan tudja az emberek különböző problémáit megoldani, lelki szinten, ami aztán persze kihat a fizikumra is! Nagyon büszke vagyok rá, mert döbbenetes eredményeket tud elérni, elképesztően hamar! Például napok óta tartó puffadást szüntetett meg egy fél órán belül, vagy a múltkor a fejemben volt valami migrénszerű érzet, pár napig, azt öt perc alatt tüntette el. Sokszor tényleg úgy tűnik csoda, amit csinál, de mindig azt mondja, hogy nincs ebben semmi csoda, a gondolataid betegítenek és gyógyítanak meg.

Egyszerű segítség mindenkinek

Nekem rengeteget segít abban, hogy karban tartsam a gondolataim. Például nem engedi, hogy teljesen elárasszanak az „anyuka aggodalmak”. Segít abban is, hogy tisztán lássam, mit is szeretnék valójában elérni az életben. Lenyugtat, ha teljes szorongás kap el attól, hogy mennyi mindent kéne egyszerre csinálnom. De ha fáj a hasam, a nyakam, vagy a térdem, azt is „eltüntetjük”, mármint azokat a gondolatokat, amik okozzák, és utána tényleg elmúlik!
Persze nálam komolyabb problémákkal küzdő embereken is segített már: Crohn-betegeken, ételallergiával küzdőkön, pánikbetegeken, sokat tud segíteni azoknak, akiknek nehézségeik adódnak az alvással, azoknak is, akiknek szexuális problémáik vannak, vagy csak nem értik mi lenne a feladatuk az életben.

Ami viszont nagyon fontos; ahhoz, hogy valóban hosszú távú sikereket érjünk el nem elég egyszer-egyszer alkalmazni ezt a különleges technikát. A siker érdekében nem árt, ha a gondolatainkat folyamatosan karbantartjuk. Tulajdonképpen legalább valamennyire életformává kell, hogy váljon az a fajta gondolkodásmód, amit ő tanít, hogy sikeresen tudd kezelni az életben felmerülő akadályokat és tényleg SZABAD életet élj!

Hatalmasat léphetsz előre!

Ricsi egyébként már több könyvet is írt ebben a témában, az utolsó Élet megoldó képlete címmel jelent meg. De amiért most írok, az igazából a segítő szándék. Ricsi meghirdetett egy programot, amiben megpróbál minél több embernek a lehető leghatékonyabban segíteni. Ha úgy érzed, vannak problémáid vagy olyan betegséged, amitől szeretnél megszabadulni, most május 14-én vasárnap remek lehetőség nyílik rá.

Tudom, hogy ez sokszor nehéz, de tényleg szeretnék bátorítani mindenki, hogy próbálja ki. Három óra az egész, és nagy valószínűséggel hatalmasat lépsz majd előre. A program gyorsan és hatékonyan tud segíteni nektek, akár egészségügyi, életvezetési vagy párkapcsolati problémátok van, de csak amúgy is érdekes lehet!
A programról itt tudtok bővebb információt kapni!