Családi fesztivál lesz Velencén

2017. június 03.
A dm számára mindig is fontosak voltak a családok és a gyerekek, társadalmi felelősségvállalási programjaival is támogatja a családokat. Idén nyáron a jól ismert drogériás márka új oldaláról mutatkozik meg: fesztivált szervez.

A GyereKi! kétnapos rendezvénysorozat helyszíne Velence lesz, amely a tópart legszebb települése és a fővárostól sem esik messze, a szép helyszín és a jó levegő pedig garantált. A nyárzáró program augusztus 26-27-én egy utolsó lehetőség arra, hogy nyaralás után, óvoda és iskolakezdés előtt a családok még egy kicsit együtt legyenek és önfeledten szórakozzanak.

A fesztivál 12 helyszíne gondoskodik a felhőtlen időtöltésről a család minden tagja számára: lesz baba-mama paradicsom, kreatív kézműves programok, minivilág a Föld tájainak felfedezéséhez, anya-lánya beauty helyszín, kalandos erőpróba apáknak és fiúknak, gyermekszínházi előadások és filmkészítési kulisszatitkok, élménysziget kicsiknek és nagyoknak csúszdával, légvárral és lézerharccal, kresz park autósiskolával, sportvetélkedők nyereményekkel, bio gasztrohelyszín sok finomsággal.

A szervezők a szülőkről sem feledkeztek meg: a kényelem szigete őket várja, ha kifáradtak a sok programtól, miközben a gyerekek minigolfozhatnak vagy négylevelű lóherét kereshetnek.

A nagyszínpadon gyerekzenekarok és tánciskolai programok váltják majd egymást egész nap, este pedig sztárfellépők gondoskodnak a jó hangulatról.

A dm elkötelezett az egészségtudatos életmód iránt, így az elengedhetetlen strandételek mellett megjelenik a magas nívójú street food is; főzőbemutatók alkalmával pedig meg is tanulható az egészséges és könnyű ételek elkészítése.

A dm hagyományteremtő céllal vágott bele a szervezésbe, szeretnék minden évben megrendezni az eseményt, amely reményeik szerint idővel a legnagyobb családi- és gyermekfesztivállá nőheti ki magát.

Jegyek vásárolhatók elővételben a Broadway jegyirodában és a www.broadway.hu weboldalon, valamint a www.jegy.hu és az Interticket online jegyértékesítő rendszeren keresztül, illetve a helyszínen.